|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ε συνηθως όχι δεν επιζούν ολα. Ακομα και γκαπυ που γεννιουνται ολα ζωντανα, δεν επιβιωνουν ολα. Γι'αυτο και κάνουν τοσο μεγάλο αριθμο γονου. Μπορείς να παρεις μια τροφή για μικρά της τετρα, που ουσιαστικά είναι τριμμενο φυλλαράκι, αλλα οχι σκονη. Μπορεις να τριβεις και εσύ λίγο στο χερι και να τους δινεις.
Η αρτεμια προτείνεται γιατι περιεχει πολυ πρωτεϊνη, αλλα δεν είναι 100% απαραίτητη. Και τώρα καλο θα τους έκανε. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη που εχω και ταιζω ειναι η tetramin baby που ειναι πουδρα. Θα παρω και σαν εκεινη που λες να δινω στα μεγαλουτσικα αν και τρωνε και σχεδον κανονικα φυλλαρακι χωρις να δυσκολευονται πολυ, αν και δεν φαινεται να ειναι ακομα η ωρα τους.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα την tetramin baby λεω και εγω! Αυτη εδινες στην αρχή; Εβλεπες να την τρώνε; Μου φαίνεται λίγο μεγάλη για πρωτη. Υπαρχουν καποιες της tropical που είναι κυριολεκτικα πουδρα.
|
||||
|
||||
![]()
Tι να σου πω, δεν εχω μεγαλη εμπειρια, με αυτη μεγαλωσαν και εβλεπα να την τρωνε. Βεβαια δαγκωνανε κομματακια στην αρχη και δεν μπορουσαν να καταπιουν ας πουμε ολοκληρο τον καθε κοκο αλλα τσιμπαγαν και ετρωγαν οσο ηθελαν. Εμενα τελειως πουδρα μου φαινεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
H διατροφη παντως παιζει μεγαλο ρολο στην καλη αναπτυξη ολων των νεαρων ζωων.
Αν ταιζονταν και ταιζονται μεχρι να παρουν καλο μεγεθος με ναυπλιους αρτεμιας, grindal κλπ, εκτος απο πολυ καλης ποιοτητας φρεσκοανοιγμενης συσκευασιας ξηρα τροφη και βιταμινες, θα εχουν καλυτερη αναπτυξη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και τελειωνει το api stress coat αντιχλωριο που εχω, πηρα σημερα ενα μικρο μπουκαλακι seachem prime που το χρησιμοποιειτε πολλοι απο εσας και το εχετε προτεινει επανειλημμενως. Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλο.
![]() Κατι ακομα....Θα φυγω για 9 μερες διακοπες τον αυγουστο. Εχω εναν μεγαλο ανεμιστηρα τον οποιο τον εχω σε μεγαλυτερο υψος απο το ενυδρειο, να ριχνει κατευθειαν στην επιφανεια του νερου. Δεν τον εχω αναμενο συνεχεια, η μεγαλυτερη θερμοκρασια που εχει παει το καλοκαιρι το ενυδρειο ειναι 27,5 χωρις aircodition στο χωρο του κλπ. ειναι δροσερο το σπιτι. Οταν βλεπω θερμοκρασια λοιπον να πηγαινει λιγο πανω απο 27, τον αναβω για 2-3 ωρες, παει 25,5 - 26 και τον σβηνο. Μιας και θα φυγω λοιπον οπως λεω και πιο πανω, πηρα 2 ανεμιστηρακια απο ενα μαγαζι το ενα ειναι αυτο: ![]() ![]() ![]() τα οποια ειναι με usb συνδεση και καταλανωνουν 2,6 watt σε σχεση με τα αντιστοιχα που βγαζει η ιδια εταιρια με ρευμα που καταλανωνουν 15 watt και ζεσταινονται πολυ στο πισω μερος εκει που ειναι ο μηχανισμος τους (αυτα με το usb δεν ζεσταινονται καθολου). Ευτυχως παλαιοτερα ειχα παρει μερικους ανταπτορες απο ebay που μετατρεπουν το usb σε ρευμα και να που χρειαστηκαν. Λεω να τα βαλω με χρονοδιακοπτη να ριχνουν στην επιφανεια του νερου οσο δουλευει το φως του ενυδρειου, δηλαδη 16:00 - 00:00 για οσο καιρο λειπω. Βασικα λεω να δουλευουν 40 λεπτα την ωρα και ενα 20λεπτο να ξεκουραζονται, δηλαδη για παραδειγμα, 16:00-16:40 και μετα 17:00-17:40 κ.ο.κ....τι λετε? Ακομα πηρα και μια αυτοματη ταιστρα της Hailea το μοντελο wt-120. Βεβαια η τροφη μου ειναι πουδρα οπως εχω πει και δεν ημουν σιγουρος κατα ποσο ακομα και στην πιο μικρη σκαλα θα μπορουσε να ριξει λιγη τροφη. Εκανα ενα τεστ και ειδα πως στη 1η σκαλα, η ποσοτητας τροφης δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη. Μπορω ακομα να κανω πατενουλα και η πρωτη σκαλα να ανοιγει στο μισο σε περιπτωση που διαπιστωσω πως ριχνει παραπανω απο οση ποσοτητα θελω. Τι λετε για ολα αυτα? Θα επρεπε κατι ακομα να προσεξω? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |