|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok Ακη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ανοιξα ενα ποστ στην ταγκανικα με θεμα βελανσερια.παρε μια γευση απο κι.στο κεντρο εχω ανουμπιας νανο σφηνομενα στην τρυπα μιας πετρας.
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχουν γραφτεί τόσες απαντήσεις και κανείς δεν έχει συμβουλέψει τον φίλο για το πιο βασικό...ας μην κοιτάμε μόνο τις εικόνες!!
![]() Τα 100λ για Neolamprologus Leleupi είναι επιεικώς ελάχιστα.. ![]() Πόσα ψαράκια έχεις μέσα;;λογικά φύλλο δεν γνωρίζεις.. Τα είχα κρατήσει στο παρελθόν στα ίδια λίτρα ανεπιτυχώς!Λογικά τα ψάρια σου δεν είναι ενήλικα ακόμα γιαυτό δεν θα σου έχουν παρουσιάσει προβλήματα!Τα Leleupi είναι πολύ επιθετικά και με έντονη κινητικότητα.. Εγώ για αυτά τα ψάρια σε ένα χαρέμι θα πρότεινα τα 200λ τουλάχιστον.. Δες και εδώ... tsamisaquarium.gr 'ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: Ένα ενυδρείο των 120 λίτρων θεωρείται το ελάχιστο για ένα ζευγάρι και τα μικρά τους. Βέβαια προϋπόθεση είναι το ζευγάρι να συνεννοείται καλά. Το ενυδρείο πρέπει να έχει πέτρες ώστε να μπορούν να κρύβονται και να βρουν μέρος για της μελλοντικές τους γέννες. ' cichlid-forum.com 'A tank no smaller than 50 gallons is recommended.' 50gallons=190λίτρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Του τόχουμε πει Βαγγέλη μου και του Διαμαντή και πολλές φορές σε άλλους ![]() Τα Λελεούπι σε ζευγάρι/χαρέμι για να είναι άνετα θέλουν μήκος ενυδρείου τουλ. 1,20 και τουλ. 150+ λίτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
εχετε απολοιτο δικεο παιδια για τα λιτρα. το δεχομαι οτι ειναι λιγα. αλλα για περεισοτερα με τοιποτα οπωσ σας εχω πει πιο πανω. αυτα τα ψαρακια εχω βρει απο ταγκανικα. και τα αλλα που βρηκα σε ζευγαρι ειτανε η καταδικη απο αμερικη αν κανω λαθος. αυτα που πηρα ειναι 6 ψαρακια και το ενα εχει μεγαλωσει ποιο πολλη απο τα αλλα 5, μαλλον αρσενικο. παντος αν μεγαλοσουνε πολλη και εχω προβληματα οπως μου λεει ο φιλος βαγγελης θα τα δοσω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tanganyika σε ενυδρειο 20 λιτρων | takis07 | Tanganyika | 6 | 03-03-11 11:39 |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 150 ΛΙΤΡΩΝ | bantourakis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 02-12-10 15:35 |
Ενυδρειο 20 λιτρων | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 04-02-10 17:46 |
Ενυδρειο 30 λιτρων | BufferPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-05-08 23:09 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |