|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
το καθαρισμα γινεται παντα με νερο απο το ενυδρειο.ακολουθησα τις οδηγιες του κατασκευαστη.ο ανθρακας γραφει πως θελει αντικατασταση καθε μηνα αλλα μια συμβουλη απο ενα αλλον φιλο εδω ηταν να τον βγαλω τελειως το οποιο και θα κανω για να τον αντικαταστησω με πιο πολλα βιολογικα. Οι οδηγιες στα βιολογικα ηταν αλλαγη καθε περιπου 45 μερες αλλα τα 2/3 ετσι ωστε να μενουν λιγα απο τα παλια για να στρωθουν γρηγοροτερα τα καινουργια. οι 25 C οφειλονται σε πολη καλη μονωση του σπιτιου οπου με λιγα λεπτα απο το aircondition παγωνει μια χαρα ο χωρος. Εχω καταλαβει ποσο γρηγορα μεγαλωνουν αφου οταν τα πηρα ηταν στο μεγεθος αναπτηρα και τωρα ειναι σαν την παλαμη μου σε 3 μηνες μονο. Το ενυδρειο το εστησα με οτι καλυτερο καταφερα να βρω στο νησι.Οταν μπορεσω θα ξεκινησω τα ζωντανα φυτα και αλλο υποστρωμα βεβαια. Οσο για τα παπαγαλακια ειδη μιλαω με 3 petshop εδω για να βρουν νεο σπιτι. Ο λογος λοιπον φιλε μου που ειπα να ερθω στην παρεα σας ειναι για να μαθω περισσοτερα απο ανθρώπους που ξερουν κατι παραπανω. Εχω διαβασει πολυ για οτι ψαρακι εβαλα στο ενυδρειο ακομα και για τα παπαγαλακια που θα μεινουν για λιγο και δεν ειμαι ξερολας αλλα ουτε και επιπολεος. Μαθαινουμε απο τα λαθη μας και αποκταμε εμπειρια με τον χρονο. Τελος παρατηρω οτι οσο πιο πολυ ασχολησαι και διαβαζεις βλεπεις πολλες διαφορετικες γνωμες οποτα στο τελος το τι θα ακολουθησεις ειναι λιγο μπερδεμα. Φιλικα,ευχαριστώ για τις επισημανσεις σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikharalabo : 18-07-11 στις 19:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσιαση 100 λιτρα φυτεμένο | Μίμης | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 84 | 17-07-14 01:36 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | petraras | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 08-03-11 10:54 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 45 ΛΙΤΡΑ | dim orestiada | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 07-04-10 15:35 |
125 λιτρα 2η παρουσιαση.. | platy | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 28-12-09 15:40 |
400 λιτρα.Παρουσιαση | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 29-09-06 18:24 |