|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγκεκριμένα θα επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον την άλλη βδομάδα που θα πάω για ψώνια βράχου και θα προσπαθήσω να βρω κατάλληλα ψαρια
( ότι μπέικε στο κιούρτο ήταν τα πρώτα ψώνια ) Τα υπάρχον βεβαια ψαράκια δεν ξεπερνάνε τα 6 cm |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μου θυμηζει την χθεσηνη μου βουτια
![]() ![]() πρωσπαθησε για το καλυτερο οτι σου πουνε η ποιο εμπειρη!! καλη συνεχεια
|
||||
|
||||
![]()
απο τεχνικης αποψης του ενυδρειου δεν μπορω να σου πω κατι γιατι δεν ξερω απο αλατια τιποτα. απο ομορφια ομως σκιζει! μπραβο !
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά να είστε καλά
Αυτούς περιμένω και εγώ να μας πούνε κάτι παραπάνω , πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθούμε με μεσόγειο . |
|
||||
|
||||
![]()
μην με παρεξηγήσεις-στο είπα ότι αγνοώ το θέμα του μεσογειακού ενυδρείου
απλά επειδή βουτάω (βούταγα) πολύ συχνά επι καμιά 20αριά χρόνια μοιράστηκα τις παρατηρήσεις μου ![]() πάντως χαίρομαι που έπεσα μέσα ![]() ο κιούρτος είναι καλή ιδέα και βέβαια για σύλληψη ζωντανών ψαριών ένα άλλο που είναι φυτό-σφλώμος νομίζω-αν δεν κάνω λάθος τα κοιμίζει και δεν τα σκοτώνει-θα το ψάξω λίγο βέβαια..... ίσως να βόλευε για κανένα τρυπωμένο ψάρι που αρνείται να μπεί στον κιούρτο σου ------------------------- Παράθεση:
αλίμονο τι καλύτερο απο ένα κομμάτι του Αιγαίου στο σπίτι μας......ειδικά με κάτι Loosers σαν κι εμένα που δεν προλαβαίνω να πάω για μπάνιο καλά καλά ..........είναι μιά παρηγοριά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 10-07-11 στις 19:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ένα άλλο που είναι φυτό-σφλώμος νομίζω-αν δεν κάνω λάθος τα κοιμίζει και δεν τα σκοτώνει-θα το ψάξω λίγο βέβαια.....
ενδιαφέρον ακούγεται περιμένουμε νέα σου |
|
||||
|
||||
![]()
τα ψαρια αυτα οι σαλπες και οι κεφαλοι γινονται πολυ μεγαλα για τα 120 λιτρα
εκτος κι αν σκοπευεις να τα ριξεις στα καρβουνα μετα οποτε ειμαι μαζι σου με 1000 ![]() ![]() επισης εχω απορια με τι ταιζεις τις σαρπες γιατι αυτα α ψαρια βοσκουν στα φυκια πανω |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο το θαλασσινό μέχρι τώρα , έχουν βγει σχεδόν όλοι οι θαλάσσιοι οργανισμοί μέχρι να βρω κάποιους που να κάνουν , εκτος από τις anemones( .
Προβληματισμός από μετρήσεις που δεν έχει τύχει ποτε να δω στο γλυκό : N03 όπως και Ν02 έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχουν καν στο δείγμα αμμωνία 0 Τα κεφαλόπουλα που είχα πριν τα βγάλω τρώγανε τα μύδια , μήπως τινάξανε το ενυδρείο τα μύδια ? έκανα μια αλλαγή καλή 40 % αλλα δη άλλαξε κάτι στις μετρήσεις . βράχο ζωντανό δεν έχω προσθέσει αλλα τον έχω σε καραντίνα με νερό από θάλασσα προς τοποθέτηση , δεν τον έβαλα φοβούμενος μήπως χρειαστεί να το ξεκινήσω από την αρχή το ενυδρείο και να τραυματιστεί μονο αυτός που υπάρχει ήδη μέσα επισης εχω απορια με τι ταιζεις τις σαρπες γιατι αυτα α ψαρια βοσκουν στα φυκια πανω artemia αποξηραμένη |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Μεσογειακό.......πως??? | vagosxxx | Μεσογειακό | 5 | 22-02-09 10:31 |
To Μεσογειακό του mastronik! | mastronik | Μεσογειακό | 19 | 15-05-08 14:53 |
Μεσογειακό?? | theofilos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 24-11-04 22:16 |
μεσογειακό | 525 | Μεσογειακό | 17 | 05-11-04 17:24 |