|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χμ...4 λίτρα μονό-ευρα πόσα λες να είναι?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλα...ισα που παιρνεις και 400αρι οταν με το καλο το ανοιξεις!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ολγα έχεις δίκιο. Οταν γεμίσει πάω για καινούργιο. Πέρα τώρα από τα αστεία σκέφτομαι να βάλλω λίγο χαλικάκι, ένα ξύλο με anubia που έχω στο μεγάλο και κανενα σαλιγγαράκι. Σωστός??????? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι σαλιγκαρακι?
|
||||
|
||||
![]()
1 με 2 neritine που έχω στο μεγάλο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eνα φτανει. (για την αλγη)
Και 1-2 helena θα ελεγα (για ελεγχο πληθυσμου πιθανων λαθρεπιβατων απο τα φυτα)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Thanks Σπύρο. Μάλλον σε τέτοια λύση προσανατολίζομαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ 150 ΛΙΤΡΩΝ | bantourakis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 02-12-10 15:35 |
Νεο ενυδρειο 200 λιτρων | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 25-04-09 20:13 |
Ενυδρειο 30 λιτρων | BufferPriest | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 08-05-08 23:09 |
ενυδρειο αλ/πων 20 λιτρων | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 26-03-08 15:12 |
Ενυδρειο 100 λιτρων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 20-05-05 16:41 |