|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα κεντρικα τους παντως στην κινα ειναι εδω.εχω την εντυπωση οτι δεν θα υπαρχει καποιος κεντρικος αντιπροσωπος στην ελλαδα(δεν τον βρηκα αλλα ισως και να κανω λαθος) και τα εισαγουνε τα καταστηματα απευθειας.αν ισχυει αυτο τοτε ειναι στο χερι τους το αν θα κανουνε αλλαγη η θα σε εξυπηρετησουνε με καποιον αλλο τροπο.ψαξτο λιγο ομως.
σε λυπαμαι μονο για τα ψαρια σου και τη στεναχωρια που θαχεις γιαυτο που σου ετυχε ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΙΔΕΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ | kostastsod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 06-04-11 08:39 |
ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ | kostastsod | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 04-04-11 10:02 |
Παιδες εχω ξενερωσει..Σκευτομαι να κλεισω το ενυδρειο μου | Savou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-12-10 00:02 |
Βανάκι EHEIM 2213 ραγισμένο. | ispyii | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-10 01:38 |
Παιδες μια ερωτηση. | Avaya | Παραλία - Beach Bar | 3 | 22-04-08 10:18 |