|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όταν με το καλό τα έχεις και θέλεις βοήθεια, εδώ είμαι... Μια παρατήρηση. Οι σωλήνες που θα πάρεις, πρέπει να είναι πιέσεως. Μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις σωλήνες υδροροών και λερωμέρνων νερών που χρησιμοποιούνται στις οικοδομές. Το φίλτρο που έχεις αγοράσει διαθέτει ταυτόχρονα και moving bed. Η κάλυψη αυτού του φίλτρου είναι εξωπραγματική, σε σχέση πάντα με τα κοινά φίλτρα, όπως π.χ. και τα δικά μου eazy pots. Κάτι για σκίμμερ? Σου το συστήννω! Δεν είναι καθόλου ακριβό.
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη ναι όλες η σωλήνες είναι πιέσεως pvc 10 bar και διακόπτες
Di MERKEN SLIDE VALVE BUDGET. Έχω πάρει skimmer και 2 bottom drain θα φτιάξω κάποιο σχέδιο για μου πεις την γνώμη σου .. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόσα λίτρα είναι η λίμνη σου έχουμε πει?
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν η λίμνη τώρα είναι 6,5 χ 2,2
Και βάθος 90 εκατοστά Περιμένω την άλλη εβδομάδα κάποιο με Κομπρεσέρ ( πολλή βράχος φίλε ) για να προσπαθήσω να κατέβω 1,20 > 1,40 Τώρα τα bottom drain ( 2 Τεμάχια ) είναι Φ 63 για την αντλία και φ 40 για τον αέρα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 82 | 22-10-16 19:26 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |