|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να σε ρωτησω. δηλαδη ολη μερα τα ψαρια εχουν φως διαχυτο απο το δωματιο..και 9 το βραδυ που σκοτεινιαζει αναβουν τα φωτα του ενυδρειου μεχρι τις 6 το πρωι οπου και παλι ξημερωνει??
εχουν δηλαδη 24 ωρες φως?? αν ειναι ετσι...λαθος φιλε μου...χρειαζονται και καποιες ωρες νυχτας να ηρεμουν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο σωστό πιστεύω είναι απτο απογευματάκι μέχρι το βράδυ!Να τα χαίρεσαι και εσύ αλλά να μην τα ταλαιπωρείς κιόλας..βέβαια παίζει ρόλο και οι ώρες που είσαι εσύ σπίτι ωστε να τα χαίρεσαι και με αναμμένα τα φώτα!
Αλλά αυτό που κάνεις εγώ πιστεύω οτι είναι λάθος..τα ψαράκια απόλυτο σκοτάδι δεν έχουν ποτέ... |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδι μου απολυτο σκοταδι δεν υπαρχει ποτε αφου μονο το βραδυ μπορει να υπαρξει αλλα εχω τη λαμπα αναμενη..Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν υπαρχει και διαχυτο φως που σχολιασε ο πανος καθως το στορι παρεμενει κλειστο τις περισσοτερες ωρες
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί αφήνεις το φως ανοιχτό όλο το βράδυ;;τα χαζεύεις στις 4 το πρωί πχ;δεν νομίζω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι θα το αλλαξω απλα δεν εχω κατασταλαξει ακομα μαλλον θα το κανω 18-19 με 3 το βραδυ τοτε για να εχουν και το σκοταδι τους. Αλλο ομως με προβληματιζει... σημερα ειδα και το μοναδικο ψαρι που ειχα για θηλυκο να αρπαζεται στομα με στομα με ενα αρσενικο... Πηρα σε βιντεο ολη τη φαση αλλα ειναι τεραστιο... και δεν μπορω να το ανεβασω ουτε να το περασω στο pc...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιαστείς να αποφασίσεις για τα αρσενικά... ΔΕΝ είναι ευκολο να διαχωρισεις το αρσενικο από το θηλυκο... οι συμπεριφορές που βλέπεις τώρα δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικη συμπεριφορά των ψαριών, η οποία θα αρχίσει να εκδηλώνετε μετά από κανά μήνα
![]() Τα ψαράκια χρειάζονται αρκετές ώρες απόλυτο σκοτάδι... ίσως αν τα φώτα σου σβήνουν κοντά στις 12 να ειναι πιο καλά για αυτά. Εγώ τα φώτα τα έχω ανοιχτά από τις 18:00 έως 22:00... έτσι δεν προλαβένουν και να ζεστάνουν το νερό. Πότε τα ταϊζεις??? Καλή συνέχεια ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα ταιζω δυο φορες τη μερα μια τα κλασσικα φυλλαρακια tetramin και μια με τη tetra pro vegetable εναλλαξ.. Και μια μερα τη βδομαδα νηστεια. Σιγουρα ειναι νωρις αλλα απο οσο εχω διαβασει ολοι λεν οτι σπανια τα θυληκα θα αρπαχτουν στομα με στομα... Επισης αν αλλαξω τι διαμορφωση του χωρου οσον αφορα τις πετρες θα ξαναρχισουν απο την αρχη οι σχεσεις των ψαριων;
|
|
||||
|
||||
![]()
Να τους δίνεις ποιο συχνά το tetra pro vegetable.
Αν είναι να αλλάξεις διάταξη στις πέτρες μπορείς... όσο πιο νωρίς τόσο πιο καλά νομίζω. Τα ψάρια σου θα προκαλούν το ένα το άλλο έτσι και αλλιώς ώσπου να επέλθει μια ισοροποία στην ιεραρχία τους ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα γεννα maingano | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 26 | 03-07-11 20:17 |
Πρησμένο maingano!! | \/ag | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-05-11 19:58 |
Γεννα maingano. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 22 | 27-03-11 11:55 |
Ζήτηση Maingano | Κλεόβουλος | Malawi | 2 | 04-04-09 10:40 |