|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα αυτα ειναι.
"Δεν την γλυτωνεις απο εμας" ειπαν τα ζεβρακια ![]() Δοκιμασε ψαροτροφη τριμενη σε σκονη. ------------------------- Αυτες τις δουλειες εκαναν τα ζεβρακια "κρυμμενα" στο πισω μερος του ενυδρειου και εσυ νομιζες οτι κατι δεν παει καλα? ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 19-06-11 στις 16:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Οταν λες ψαροτροφη, να τρυψω φυλλαρακια? Ακομα εχω και καποια τροφη σε κοκους για μικρα τροπικα ψαρια. Να τρυψω εκεινη? ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 19-06-11 στις 16:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και μπορει να εισχωρησει η τροφη στα φυτα (αν εχεις ιδιως τιποτα moss ή παρομοιο φυτο με πολυ ψιλο φυλλο) και να την τσιμπολογανε και αργοτερα αυτα. Αν εχεις moss εντωμεταξυ, μεσα της μπορει να υπαρχει και infusoria που τρεφει γονο.
|
|||
|
|||
![]()
ολες οι γενηστρες ΠΡΕΠΕΙ να εχουν γυμνό πατο! Η τροφή που μένει να μην μπενει αναμεσα στο χαλικι και να ανεβάζεις αμμωνιες νιτρικά... Ο γονος είναι πολυ ευαισθητος!
Βρες εναν τροπο να βαζεις την τροφη καπου, πχ ενα διαφανο μπολ για να μπορεις να την αφαιρέσεις και να μην μείνει και να υπάρχουν "παρενέργειες" |
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε αγχος που βρηκαμε....
![]() Το ενυδρειο εχει κανονικα υποστρωμα δυστυχως και δεν εχω αλλο γεννηστρα. Θα δω τι μπορω να κανω. Moss οχι δεν εχω, το μονο φυτο που εχω με ψιλο φυλλο ειναι η bacoba carolianna. Να κλεινω το φιλτρο (αν και το εχω στην πιο χαμηλη ροη) για καναπενταλεπτο οταν ταιζω για να μην πηγαινει η τροφη που θα ειναι και πουδρα, περα δωθε? 10000000 ευχαριστω για τις βοηθειες απο ολους...μου ειναι πραγματικα πολυτιμες. |
|
|||
|
|||
![]()
Στην εισαγωγη του φίλτρου βαλε κάτι, κανα τουλι, να μην ρουφηξει τον γονο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ελαχιστη τροφη καθε φορα και πολλες φορες την ημερα. Eλεγα για φυτο σε στυλ κερατοφυλλο, cabomba, με φυλλο τριχα. Δεν πειραζει ομως, μην αγχωνεσαι καλα ειναι κι ετσι. Καλη και η ιδεα να κλεινεις το φιλτρο για λιγο. Αλλαγες νερου προσεκτικα και με αργη ταχυτητα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Βασικα το εχω βαλει στην πιο αργη ροη το φιλτρο. Αυτο δεν σημαινει οτι θα ρουφαει και πιο λιγο? Παντως κολυμπανε κανονικα, δηλαδη στο κεντρο και δεν τα παιρνει οποιο ρευμα νερου υπαρχει. Και εγω σκεφτηκα για καποιο τουλι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 19-06-11 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
10 επρεπε να ειναι μαξιμουμ πριν την αλλαγη, οχι μετα. Αν εχεις φιλτρο με μεγαλη εισαγωγη και χωρις καλυψη με προφιλτρο-σφουγγαρι ή κατι τεσπα, σε κανα μηνα μπορει να εχεις και αλλες εκπληξεις απο τα ψαρια. Πχ να ανοιξεις το φιλτρο και να δεις και εκι κανενα κοπαδι ακομα. ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
¶ρρωστο Zebra Danio | gmanes | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-05-09 11:34 |
glofish?zebra danio | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-07 13:43 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |