|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Απλά να σου πω ότι από ότι είδα έχεις βάλει τις σωλήνες που θα κυκλοφορούν το νερό και το “diy bottom” μέσα στο καλούπωμα χωρίς να αφήνεις χώρο ώστε να πέσει τσιμέντο δημιουργώντας ένα ενιαίο σώμα.{εικόνα Α} Το οποίο θα δώσει στιβαρότητα στην κατασκευή σου.Αφήνεις περιθώρια να δημιουργηθούν διαρροές {εικόνα Β} και στην συνεχεία από της απώλειες καθησδηση { εικόνα C.}
Προτείνω να ξεστήσεις της σωληνώσεις σου και το “diy bottom” και να αφήσεις από πίσω τους ένα περιθώριο 10cm ώστε να πέσει ένα ενιαίο τσιμέντο.{ Εικόνα D}
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! | debbie | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 26-05-10 06:27 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |