|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ όμορφο φίλε μου, βέβαια οι μονομάχοι σου ενδέχεται να αλληλοσκοτωθούν αργά ή γρήγορα.
Και οι γαρίδες κινδυνεύουν να γίνουν τροφή. Έχε το νου σου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παω να αποδειξω τα λεγομενα του κ τολη http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27618
![]() πιστευω οτι, σε μεγαλυτερα ενυδρεια απο 20-25 λιτρα, ο μονομαχος δειχνει πιο πολλα στοιχεια μακαρι να τον εβαζα σε μεγαλυτερο στο δικο μου μεχρι τωρα πηγαινε παντου ηταν περιεργος αλλα δεν πειραξε τιποτα οι γαριδες απο διπλα του περνανε ουτε και τις θυληκες πειραζε. τα ειχα σε 24 βαθμους θερμοκρασια το χειμωνα, τωρα ομως που ηρθε η ανοιξη που ανεβηκε η θερμοκρασια και ενηλικιωθηκε θελησε να γινει μπαμπας ![]() Τωρα ειναι στην φωλια του και εχει καταλαβει το δεξι μερος του ενυδρειου. Μεχρι το ξυλο και το δασος απο φυτα στην μεση παει. Τα αλλα ψαρια δεν ενοχλουνται εχουν χωρο βεβαια ο αρσενικος δεν ειναι SPLENDENS αλλα IMPELLIS ( Peaceful Betta)http://fish.mongabay.com/belontiidae.htm μπορει να παιζει ρολο αυτο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
Η προσπαθεια μετραει | kokos125 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 20-01-10 14:50 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |