|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου .!(καλυτερα θα δειξει αν βγαλεις φωτο χωρις φλας..)τα φυτα σου ειναι ευκολα...διακρινω valisneria spiralis,valisneria americana και καποιο ειδος cryptocoryne..(κατω αριστερα αν αυτο που εχεις το πλατυφυλλο ειναι anubia barteri καλυτερα να το ξεφυτεψεις και να το δεσεις πανω στο ξυλο )
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις ανάψει το φως θα είναι καλύτερα πιστεύω, εκει θα δοκιμάσω και χωρίς φλάς γιατί τώρα έβγαιναν χάλια.
Γιατί να τη δέσω στο μοπάνι; Θα χαλάσει εκεί που είναι; ------------------------- Και νέες φώτο ![]() ![]() ![]() ![]()
http://kalamata.meteoclub.gr/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη morfeas2002 : 31-05-11 στις 14:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Πρόσεχε με το κερατόφυλλο γιατί ρουφάει τα νιτρικά σαν σφουγγάρι και χωρίς αρκετά ψάρια μέσα.... Τα νιτρικά σου καλό θα ήταν να τα παρακολουθείς συχνά μετά την προσθήκη του κερατόφυλλου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο | Θοδωρής Κατερίνα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-12-08 20:45 |
Το πρώτο μου ενυδρείο!!!!!!! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 29-12-08 19:07 |
Πρώτο ενυδρείο | ΜΗΤΣΑΡΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 56 | 03-07-08 09:46 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 25-06-08 22:18 |
το πρώτο μου ενυδρείο | linecp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 30-12-07 11:24 |