|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Οχι λιγοτερο απο 80 λιτρα για τα παραδεισια. Δεν ειναι μονομαχοι και θελουν το χωρο. Καλυτερα να περιμενεις να περασει το καλοκαιρι για να μην παιδευεσαι με ανεμιστηρακια οπως εγω τωρα-ηδη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτού. και πάνω που λογάριαζα κι εγώ να βάλω ένα paradise μαζί με τα συννεφάκια στο 30 λιτρο μου!!!
![]() Χωρίς πλάκα όμως Αλέξανδρε, άν και "εύκολο" και χαμηλών απαιτήσεων το νέο στήσιμο, είναι τυπικό της καλλιτεχνίας και της πρωτοτυπίας που έχεις. Η γέφυρα είναι πολλή όμορφη και σοφά τοποθετημένη. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο!Απλο λιτο και ομορφο.Μου περισσευουν καναδυο Αχινοδοροι
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εχω μια πολυ ωραια ιδεα που θα του δωσει εντελως φυσικο και αυστηρα βιοτοπικο χαρακτηρα. Θα ψαξω να βρω και φυτα απο τον χωρο κατανομης των Macropodus.. ![]() Παράθεση:
Αχινοδορος, θα τον παρω ![]() ![]() Θα ψαξω στα μαγαζια για κρυπτοκορινες απο την περιοχη της ΝΑ Ασιας. |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο!!!!
χωρίς πολύ φως λιπασματα και co2. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπικο | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 14-01-11 03:10 |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
βιοτοπικο apistogramma sp2 | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 21 | 24-03-10 01:14 |
βιοτοπικο για σκαλαρια | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 17 | 13-04-09 20:03 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |