|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου επιτρέπεις να το πάρω αυτούσιο (με μικροαλλαγές) για το σκυλοφόρουμ ως απάντηση σε θέματα επιλογής φυλής? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και πως μπορω να καταλαβω οτι ειναι ταισμενος στο χερι αν δεν τον εχω δει για παραδειγμα ποτε το πουλι?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν μπαινεις σε ενα παπαγαλοφορουμ???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η φροντιδα τους θα πρεπει να γινεται πολυ συνειδητοποιημενα. ![]() Ραφαηλ...θα το καταλαβεις γιατι ενας οχι ταισμενος στο χερι δε θα πλησιασει το χερι σου και θα αποτραβηχτει. θα δειχνει φοβισμενος στην πολυ στενη επαφη. ενας ταισμενος στο χερι θα σου γυρεψει χαδια.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε το καλυτερο ειναι να τον δω απο κοντα τον παπαγαλο..!
παπαγαλοφορουμ εγινα μελος αλλα δεν παιρνω πολλες απαντησεις να φανταστεις πιο πολλες παιρνω απο εδω!! ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ραφαηλ10 : 24-05-11 στις 21:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
sorry φίλε-πλάκα έκανα.........φαντάζεσαι φόρουμ με τέτοιο όνομα???
Το μικρότερο είδος παπαγάλου που μιμείται ανθρώπινη φωνή ποιό είναι? και όλοι οι παπαγάλοι ζούν σε παρόμοιες κοινότητες ή υπάρχουν μοναχικά είδη και αγελαία είδη? |
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα ειδη μπορουν να μιμηθουν την ανθρωπινη φωνη. οι ικανοτητες τους ομως ποικιλουν αναλογα το ειδος αλλα και το ατομο. ακομη και budgerigar (τα κοινα παπαγαλακια) εχω ακουσει να μιλαει. αλλα μια λεξουλα και αυτη δυσδιακριτη. ακομη πιο ευκολο ειναι να μιμηθουν ηχους του σπιτιου οπως τηλεφωνα..καζανακια..κουδουνια κ.τ.λ.
τα περισσοτερα ειδη ειναι αγελαια, ισως και ολα...ψαξτο γιατι δε μπορω να θυμηθω καποιο μοναχικο ειδος. κατα την περιοδο αναπαραγωγης τα ζευγαρια απομονωνονται.
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα λεω και εγω
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν υπαρχει δυνατοτητα να πας να τον δεις οκ...κι εγω στον Εβρο πως να παω στη Ροδο απο οπου μου τον εστειλαν?
βεβαια αν δεν μεσολαβουσε καραβι...π.χ. Βαρκιζα..θα πηγαινα να τον παρω μονος μου... τοτε το θεμα ειναι να μιλησεις αρκετα με τον εκτροφεα...η ακομη καλυτερα αν μπορεις να μαθεις απο αλλους γιαυτον. αν εχει και καποιο σαιτ να δεις τις εγκαταστασεις του καλο θα ηταν. απο εκει και περα..οπως και τα ψαρια που μας στελνουν εμας στην επαρχια...γουρουνι στο σακι ειναι.. ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 25-05-11 στις 12:10 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα πας στην βαρκιζα θα φας και το ψαρακι σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το μοναχικό θα ήταν πρόβλημα μάαααλιστα με βλέπω και με παπαγάλο!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειτε αγελαιο ειτε μοναχικο το θεμα ειναι το εξης.
αν παρεις εναν παπαγαλο μονο του, γινεσε αυτοματα το ταιρι του, με οτι ευθυνες φανταζεστε. αν αντι για εναν παπαγαλο παρεις 2 τοτε αυτοματα δεν εισαι το ταιρι του, αλλα καποιος φιλος που τα φροντιζει. αυτο εχει σαν αποτελεσμα ο παπαγαλος να μαθει πιο δυσκολα πολλα πραγματα, να μην προσπαθει να μαθει λεξεις, γιατι θα εχει σαν ταιρι τον αλλο παπαγαλο και θα μιλαει πιο ευκολα μαζι του... ![]() ![]() παντος απο το εκτροφειο στην Ροδο ολοι οι παπαγαλοι ειναι ταισμενοι στο χερι και πολυ φιλικοι με τον ανθρωπο... ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φροντιδα παπαγαλων | vila | Άλλα ζώα | 17 | 10-04-11 16:43 |
Αρωστια παπαγαλων? | maikl | Άλλα ζώα | 3 | 08-08-07 13:42 |