|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω κατι και αν κανω λαθος διορθωστε με. Εχω ακουσει πολλες φορες τον delta66 εδω στο φορουμ και μου το εχει προτινει μαλιστα σαν αντιχλωριο το: seachem prime το οποιο λεει πως μετατρεπει αμμωνια και νιτρωδη σε μη τοξικα για τα ψαρια αλλα δεν σταματανε να ειναι τροφη για τα βακτηρια. Αμα το παιδι δεν θελει να αποχωριστει τα ψαρια και να στρωσει το ενυδρειο πρωτα, ισως αμα εκανε αυριο μια αλλαγη με προετοιμασμενο νερο με αυτο το αντιχλωριο? Θα ηταν καλυτερα για τα ψαρια σε περιπτωση που ισχυει το παραπανω...?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Μόλις το ξεκίνησα | ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 10-05-11 07:28 |
Γκάππυ με Μόλλυ | mikeepidio | Ζωοτόκα | 3 | 16-06-10 01:33 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |