|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω με τον Αλεξ.
Σε 180αρι ειχα το 2071 και στην πραξη ηταν απλα καλο. Σε ενα 280αρι εχω ενα Fx5 και ειναι οτι πρεπει...(για τα ψαρακια που θελουν ροη.) Το ιδιο ειχα και σε 500αρι αλλα εβαλα σαμπ πλεον. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο ειναι το fx5; Μου στελνεις κανα λινκ αν μπορεις;
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σκέφτεσαι για παραπάνω λίτρα, τότε και εγώ θα έλεγα να δεις το fx5 αλλά εκεί υπάρχουν και άλλες προτάσεις.
![]() Αλλιώς για τα 300 λίτρα είναι πραγματικά too much και από ροή και από κατανάλωση αλλά και από πλευρά τιμής. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ρε παιδια αλλα μου φαινεται λιγο περιεργος ο τροπος λειτουργιας του fluval
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι απλος φιλε μου. το μονο κακο ειναι οτι εχει μεγαλο καδο και για να το καθαρισεις ειναι λιγο βαρυ να το πας γεματο μεχρι τη βρυση - νεροχυτη...
![]() Απλο στο καθαρισμα, αρκετη ροη για ψαρια που απαιτουν. Εγω εχω ενα σε μαλαουι και ειχα αλλο ενα σε Τropheus το οποιο ομως το εβγαλα γιατι εβαλα σαμπ.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εννοει ο million οτι καθαριζει με νερο βρυσης τα β.υλικα του φιλτρου...
![]() μην εχουμε καμια παρεξηγηση γι αυτο το γραφω |
|
||||
|
||||
![]()
Η λάμπα UV στο φιλτρο ξερει κανεις τι ειναι και τι κανει;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2215-Eheim 2217 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 16-08-10 20:25 |
απο 150 στα 300λ | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-10-07 12:30 |