|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς βάλε καμια φωτό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι φυσιολογικό να κρύβεται γιατί μόλις εμφανιστεί προφανώς δέχεται την επιθετικότητα για ζευγάρωμα του αρσενικού. Πρέπει να του βρεις κάνα δυό θηλυκές ακόμη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνω αυτό πάω στα 2 χαρέμια!!δεν είναι ήδη πολλά αυτά που έχω για 240λ και 1μ μήκος;;θα βάλω κ άλλα;;;
![]() ------------------------- έβγαλα ότι μπορούσα...έτσι κάθεται πάντα!για δείτε..εγώ δεν την βλέπω για μπουκωμένη... ![]() ![]() ![]() Και μια τον αρσενικό για να κάνετε σύγκριση.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη \/ag : 29-04-11 στις 21:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά αν δεν βάλεις άλλα θηλυκά maingano, αργά ή γρήγορα το ένα και μοναδικό δεινοπαθώντας απο το διαρκές στρες..... ![]() (και ίσως είναι ήδη μπουκωμένο-αν και δεν φαίνεται καλά) |
|
||||
|
||||
![]()
Στην δευτερη φωτο αν φαινοταν λιγο πιο κατω ο λαιμος θα μπορουσαμε να σου πουμε αν ειναι μπουκωμενη,τωρα δεν φαινετε
προσπαθησε για καλυτερες φωτο παλι.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους...μετά από αρκετό καιρό θα κάνω ένα update με μπουκώματα!!
Μόλις γύρισα σπίτι χτες το βράδυ παρατήρησα την μία μικρούλα θηλυκιά labido μπουκωμένη..first time ever!!!! To θέμα είναι οτι η δουλειά δεν έχει γίνει απτον μεγάλο αρσενικό αλλά απτον συνομήλικο της(άλλο ένα labido που είχα πάρει για θηλυκό αλλά απότι φάνηκε είναι αρσενικός)..σήμερα τα είχα δει όλη μέρα κηνυγιόντουσαν και έκαναν κάτι 'πονηρές' κινήσεις!Οπότε έχω 2 αρσενικούς σίγουρα..και βλέπουμε.... Αυτή την στιγμή στο ενυδρείο υπάρχουν μόνο τα labido(τα maingano μετά τον χαμό της θηλυκιάς βγήκαν)!Και για την ακρίβεια τώρα είναι μέσα,ο μεγάλος αρσενικός(10-11εκ.),τα δύο μικρότερα(γύρω στα 6εκ.) που μου βγήκαν ένα αρσενικό και ένα θηλυκό,και άλλα τρία ακόμα μικρότερα(γύρω στα 4εκ.) αγνώστου φύλου ακόμα.. ¶ρα ο μικρότερος αρσενικός πρέπει να βγει!Σωστά;; Επίσης με ανησυχεί οτί ο μικρός αρσενικός συνεχίζει να κυνηγάει την μπουκωμένη όπου την δει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ο κυριαρχος αρσενικος σου δεν ριχνει ξυλο στον μικρο,μην πειραζεις τιποτα,
αστα οπως ειναι και αργοτερα βλεπεις τι θα κανεις. Κριμα ειναι να βγαλεις τον μπαμπα ρε συ! Ο μεγαλος μπορει να πεταει αετο,και να βγαλεις στο τελος αυτον αντι για τον μικρο. το οτι την ενοχλει ακομα,και τωρα που ειναι μπουκωμενη μην σε ανησυχει,αρκει να εχει καπου να κρυβεται.
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει επειδη ειναι μικρος ακομα να μην τον θεωρει (απειλη)και γι αυτο δεν τον κυνηγαει
αλλα ο μικρος του την εκανε την μαγκια χα χα. ποσες μερες εχει το μπουκωμα η θηλυκια?
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχα!!
Από προχτές είναι μπουκωμένη..πολύ πρησμένη δεν είναι για μόλις 2η μέρα;;ή δεν έχει να κάνει αυτό;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγελη,καλα γεννητουρια
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά..απτην Παρασκευή παρέα στα labidos κάνουν μία πεντάδα demasoni...και παρέα στην μπουκωμένη labidochromουλα μου κάνει η μπουκωμένη demasonούλα μου!!
![]() ![]() Τα ψαράκια που μπήκαν είναι 5 στον αριθμό με σκοπό να μπουν μέσα στις επόμενες μέρες άλλα 5 από άλλη γέννα μικρά και αυτά!Τα ψαράκια είναι 5-6εκ το μεγαλύτερο και γύρω στα 3-4εκ το μικρότερο!Πότε πρόλαβαν τα άτιμα να μπουν,να συνηθίσουν το καινούριο τους σπίτι και να αρχίσουν και τα μπουκώματα δεν μπορώ να καταλάβω..ελπίζω να είναι μόνο καλό στοιχείο αυτό! ![]() Αν αργότερα παρουσιαστεί πρόβλημα υπό την συνεχή παρακολούθηση μου θα βγούν απτο ενυδρείο τα labidos... Ορίστε και φωτο απτην μπουκωμένη... ![]() ![]() Να τονίσω οτι τα ψαράκια ήταν δωρεά του Naias και τον ευχαριστώ πολύ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αντε με το καλο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά Κώστα..περιμένω να δω εσύ τι 'μαγειρεύεις' να τρελαθώ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό τα μωρά.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι πολύ 'μωρά' όμως για να κάνουν μωρά;;
![]() Μακάρι να είναι επιτυχημένη γιατί λογικά είναι η πρώτη της φορά..σε ευχαριστώ πάντως!έχω ακολουθήσει της συμβουλές σου...η παρατυπία μου είναι οτι έχω κρατήσει τα labidos... ![]() ![]() ------------------------- Σήμερα μπήκαν και τα υπόλοιπα 5 demasoni..είναι γύρω 3-4εκ. Μακάρι να πάνε όλα καλά.. ------------------------- Ορίστε και μερικές φωτο απτα μικρά.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και μία ακόμα απτην μπουκωμένη.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη \/ag : 22-06-11 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια.
οντος ειναι μικρα,αλλα στην σημερινη κοινωνια τα μικρα αρχιζουν απο νωρις. φταιει η τηλεοραση? χε χε
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Maingano - Προτάσεις | dimitris | Malawi | 9 | 23-04-10 18:39 |
Διατροφη Malawi labido | gkampanis | Malawi | 11 | 18-06-09 17:08 |
Ζήτηση Maingano | Κλεόβουλος | Malawi | 2 | 04-04-09 10:40 |
θανατος maingano..... | imichal | Malawi | 30 | 18-08-08 12:33 |