|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πως μπορεις να κανεις αλλαγη νερου καθε μερα?Ειναι δυσκολο να κανω κατι τετοιο.
|
||||
|
||||
![]()
εαν δεν προλαβω κανω την δευτερη μερα αλλα εχω και 2 καλα εξωτερικα φιλτρα που εχουν το νερο καθαρο.
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω εχω καλη φιλτρανση και δεν θολωνει το νερο αλλα 6 φορες πιστευω οτι ειναι πολλες αλλα αφου τα καταφερνεις μια χαρα μπραβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα εχεις προβλημα απλως θα ταιζεις πιο λιγο καθε φορα.Εγω ταιζω με ταιστρα και ετσι ειναι συγκεκριμενες οι δοσεις τροφης.Και πριν την αλλαγη παφτει και κατεψυγμενη.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν ταιζουμε πολυ κανουμε και πιο συχνες αλλαγες για να διωχνουμε νιτρικα φωσφορικα κλπ που μενουν στο νερο στο τελος του κυκλου του αζωτου και του κυκλου του φωσφορου. Επιπλεον, οσο πιο μικρο το ενυδρειο τοσο πιο συχνες και οι αλλαγες. Εκτος του οτι πρεπει να εχουμε και αναλογη φιλτρανση για το ταισμα που κανουμε (ασχετως λιτρων που λενε οτι καλυπτουν οι προδιαγραφες των φιλτρων) για αμεση δεσμευση αμμωνιας και νιτρωδων. Επιπλεον μπορει να χρειαζεται και συχνο καθαρισμα βυθου για τα απορριματα των ψαριων. Γιαυτο συνηθιζουν οι δισκαδες που ταιζουν πολυ και τα bare bottom ενυδρεια.
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι απο φιλτρανση και απο την καθαριοτητα του βυθου καλα παω και εχω καθιερωσει και αλλαγη νερου 90 λιτρα την βδομαδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί όπως καταλαβαίνεις, τα 90 λίτρα, είναι πολύ σχετικό σαν όγκος...... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου ειναι 350 λιτρα.
|
||||
|
||||
![]()
Τι φίλτρανση έχεις ρε Λιάκο;;;
Εγώ θα άλλαζα πιο πολύ νεράκι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το εσωτερικο φιλτρο 1000λ/ω και το 2075 eheim 1250λ/ω.Το ξερω οτι θελει να αλλαζω περισσοτερο νερο αλλα επειδη δεν εχω α/ο και περνω νερο απο τον αποσκλ/ντη που εχει ο πατερας μου στο δικο του σπιτι δεν μπορω να κουβαλαω και πολυ νερο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταισμα........... | GENITORAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-09-09 18:00 |
Ταισμα? | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 05-03-08 01:36 |
ΤΑΙΣΜΑ ΔΙΣΚΩΝ | Κόφινας | Δίσκοι | 5 | 10-11-07 19:36 |
ταισμα | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 12-02-07 22:12 |
Ταισμα δισκων | smoof | Δίσκοι | 54 | 29-08-05 14:41 |