|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι και οι δυο τα σπανε, αλλα εγω ψηφιζω την 4 εχει και την ρεντ επανω της να κοβει βολτες
![]() ![]() ![]() ![]() αχ τα νευρα μου! 4 μηνες υπομονη κανω, να δω ποσο ακομα!
|
|||
|
|||
![]()
Η τριχοειδης επρεπε να ειχε φυγει τωρα. Σιγουρα κατι κανεις λαθος και τα ιβαγκουμια δεν συγχωρουν.
Αν επαιζες με φιαλη και οχι με diy CO2 ειμαι σιγουρος οτι τα πραγματα τωρα θα ειχαν αλλιως. Δεν δικαιολογειται μετα απο 4 μηνες να εχεις τοση πολλη απο αυτη την αλγη και πιστευω οτι φταιει το οτι δεν εχεις επαρκες και σταθερο διοξειδιο απο την μια και απο την αλλη επειδη δεν λιπαινεις. Μετα απο τοσο καιρο θα επρεπε να ειχες μια σταθερη ρουτινα λιπανσης κι εσυ λες οτι δεν ριχνεις καθολου λιπασμα (λογικο βεβαια λογω της αλγης αλλα οχι και σωστο !) |
|
||||
|
||||
![]()
με τι λιπασματα να ξεκινησω
![]() ![]() παιζει να φταιει ο φωτισμος, που ειναι και οι δυο λαμπες σχεδον κολλητα και που δεν εχω ανακλαστηρες???
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
iwagumi-αλγη | konstantinos187 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 31-12-10 12:23 |
Iwagumi | Τσιόνογλου Σταύρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 09-03-10 15:28 |
12 lit Iwagumi style-by Raven | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 63 | 11-01-10 16:39 |
15L Iwagumi - υπο κατασκευή | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 50 | 17-04-09 11:11 |
Iwagumi style | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 21-11-08 03:29 |