|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ειχα πει οτι παραφέρθηκα με το θέμα και ξέρεις καλά οτι με αυτο το θέμα σπάω ενα ορκο σιωπής που έχω με τον εαυτό μου..... στην παρουσίαση του Μητσου μπηκα να γράψω μονο και μπαινοντας να ξανατσεκαρω τι εχει γινει ειδα ολο αυτο και με χτυπησε το ευαισθητο σημείο μου αυτο ειναι ολο...... αλλα τώρα με προσβάλεις αφου ξερεις ιδιως εγω οτι σαν συντονιστης με την ενοια του συντονιστή δεν ήμουν ποτε και μάλιστα ειχα ζητησει να μην με αποκαλεσουν ΠΟΤΕ ετσι (εισαι ο πρωτος)...... για την πλύση εγκεφάλου με προσβάλεις 2 φορες γιατι δεν λέω τιποτε αλλο απο το οτι υπάρχει και αυτο το χόμπυ ασχολουνται καποια ατομα με αυτο και δεν υπάρχει λόγος να γινεται ολη αυτη η κουβεντα περι ντοπας, αλχημιας στημμενων διαγωνισμων και ολα αυτα που συζητιουνται κατα καιρους.... για τα υπόλιπα δεν απαντω γιατι πάλι θα μπουμε στο φαυλο κυκλο των αντιπαραθέσεων και στην ουσια θα κανω παλι αυτο που κανουμε τοσα χρονια.... να το συζηταμε και να το συζηταμε να το φιλοσοφουμε και να το ξεχειλώνουμε........
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το να "κατηγορουμαι" για παραπληροφορηση σαν συντονιστης ... οι τακτικες ειναι ειτε να επιβαλλω ειτε να κανω πλυση εγκεφαλου απλα αναλυω αυτο που περιεγραψες χωρις ωραιοποιησεις!!
Δεν με προσβαλε φυσικα αφου δεν ισχυει κατι τετοιο ... αν σε προσβαλει εσενα και δεν συντρεχουν λογοι ... τοτε αδικα σκοτιζεσαι! Ας μη πεις τιποτα για ντοπες κοκ ... αν μπορεις να απαντησεις το κινητρο σου θα με βοηθουσε πολυ να το βαλω στη "ζυγαρια" μου για να δω αν αξιζει ολος αυτος ο κοπος .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
απλα μου αρεσει.......... δεν το εχεις δει.... οταν το δεις θα καταλάβεις...... οικονομικο κινητρο δεν έχω (βγαζω αρκετα με την δουλειά μου μαλλον το αντιθετο συμβαινει).... μεγαλομανια δεν έχω ελπίζω να το εχεις καταλάβει....... δεν θέλω να γίνω γνωστος μεσα απο αυτο δεν με ενδιαφερει άλλωστε δεν εχω δει κανα σουπερ σταρ δισκά και αν το ηθελα θα πηγαινα να γινω ή τραγουδιστης ή ηθοποιος οχι δισκας..... αλλα οταν καταπιαστεις με γεννετικη δισκου strain pattern μετρησεις πτερυγίων αποστάσεις ματιών, μεγεθη ματιών και οταν δεις και εσυ ενα τετοιο δισκο απο κοντα θα καταλαβεις απο μονος σου δεν χρειαζεται να σου πω τιποτα......
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε λεω οτι ειναι κατι κακο ... να αναζητας την τελειοτητα (με οτι κριτηρια εχει ο καθενας) απλα αναρωτιεμαι αν η ομορφια και η τελειοτητα στους δισκους ειναι μια μορφη καταρας και οχι προνομιο!
Τι διαφορα θα ειχε να εκανες μια καλη φωτογραφιση και να επαιρνες μερος με το καμαρι σου απο το να το τραβολογας σε διαγωνισμους? Το ετσι μου αρεσει ... μου θυμιζει Σωσω απο τα εγκληματα! ![]() Αναρωτιεμαι αν αρεσει και στο ψαρι ολη αυτη η ζωη! Απλα ... ![]() Καλυτερα δε θα ηταν στην ενυδρειαρα σου μαζι με τα αλλα? Γεννετικα σταματησε να ειναι κοπαδοψαρο? Που κρυβεται οταν στρεσαρεται? Hary ... snap out of it! Πηγαινε στο ενυδρειο και κοιτα το! Δεν σου "μιλαει"? Σοβαρα δε τα εχεις αναρωτηθει ολα αυτα? Δε στα λεω για να σε κατακρινω αλλα για να προβληματιστεις -εστω να τα σκεφτεις!! ![]() Οι προηγουμενες διαφωνιες δε με απασχολουν καθολου! Αλλωστε μεταξυ μας δεν ειχαμε απο οτι θυμαμαι (και αν ειχαμε το εχω ξεχασει!)
|
|||
|
|||
![]()
γιατι να ειναι καταρα?? πες μου ειλικρινα που βασιζεις αυτην σου την ανυσηχία.... έχω ψάρια που δεν έχουν φάει ρουτινα ''αγωνιστικη'' σε πληροφορώ οτι με φροντιδα εχουν φθασει σε αξιοπρεπες μέγεθος, υγεια κτλ.... δεν ειναι ομως ρε φιλε μου σαν τα αλλα που έχω λαμπεροι ολοστρογγυλοι πάντα ετοιμοι να ζευγαρώσουν και στα 1500 λιτρα που εχω ολα μαζι αυτη την στιγμη κουμάντο κανουν τα γομμάρια.... μονο και μονο αυτο μου φθανει.... απο κει και περα.... περα απο τον χώρο του ενυδρείου μου, μιας και ανέφερες για φωτογραφιες....... τις ειχα δει τις υποψηφιότητες πριν πάω στο διαγωνισμο.... και μαλιστα εχω μια οθονη 42 ιντσων...... και ειπα αυτα τα ψοφιμια θα πάω να δω?? μολις πηγα και τα ειδα τα ιδια ψαρια απο κοντα απλα δεν ξαναπα τιποτα γιατι απλα δεν υπάρχουν δεν γινεται καμια φοτο 'η λογια να μεταφέρει ολο αυτο που ειδα... αν δεν με πιστευεις το ιδιο επαθε και ο diamond ρωτα τον και θα σου πει.... μετα για ποια ζωη μιλας?? η ζωη των συνεχομενων αλαγων με φρεσκο νερο ρουφιγμα των ακαθαρσιων 2-3 φορες την μερα αφθονο φαγητο απο τα καλυτερα υλικα, ταλαιπωρια για 5-6 μερες...... αντε το πολυ να παει σε 2 διαγωνισμους οποτε 12 μερες και μετα ζωη χαρισαμενη σε ενυδρειάρα κάποιου συλλεκτη με 3000 λιτρα με οποια θυληκια θελει και οτι τροφη θελει?? γιατι εγω αυτο βλεπω... επισης αυτα τα ψάρια σπανια τα βλεπω να στρεσσαρονται (βασικα δεν τα χω δει ποτε να στρεσσαρονται) ειναι απαλαγμενα απο καθε ειδους στρεςς οταν πλησιαζεις απλα ερχονται κοντα σου... το εχω δει αυτο δεν περιγραφω κατι που διαβασα η φαντάστηκα.... έχω στειλει πολλες φοτο του δικου μου ψαριού απο δω και απο κει... αυτοι που το ειδαν απο κοντα μου φθανει το υφος που περνει η φατσα τους οταν το βλεπουν και δεν ειναι υφος κακομοιριας ουτε αηδίας..... δεν χρειάζεται καν να μου μιλησει το ψαρι γιατι δεν μιλάει φωνάζει οτι ειναι αρχηγος...... ριχνω πολυ δουλεια σε αυτο ασχολουμε ενα 3ωρο στην χειρότερη την μερα σε καλες μερες 6ωρο και πολλες φορες ολοκληρα σ/κ δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κανένα οτι αυτο που κανω το κανω σωστα γιατι αφιερώνω την περισσοτερη ελευθερη μου ωρα σε αυτο..... αυτη την στιγμη που μιλάμε κανω αλλαγες.... και θα το τραβολογίσω και σε διαγωνισμους γιατι πέρα απο την φιέστα το πανηγυρι, την γιορτη τον χαβαλε την δικτύωση την προσωπικη επαφη με δισκαδες φτασμενους και οχι απαραιτητα εκτροφεις την προσωπικη δουλεια αλλων που βλεπεις πως μπορεις να την προσαρμοσεις σε σενα (τι ζευγαρώματα κανανε πως τα κανανε τι δυσκολιες ειχανε τι ρουτινες ακολουθουν).... περα λοιπον απο ολα αυτα... ειναι και μια αλλη λεξη που δεν γινεται να την πω δημόσια.....
------------------------- Κακώς δεν σε απασχολουνε....... εδω μιλάμε για δίσκους και αυτη ειναι η Ελληνική Ιστορία του δίσκου και μάλιστα γραμμένη με τα μελανότερα χρώματα....... κολλημένη, κουρασμένη, γερασμένη, εξαντλημένη και σιγουρα μη αντιστρέψιμη.... μονο ιδιωτικες πρωτοβουλίες μας σωζουν δυστυχως.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harry : 22-04-11 στις 04:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
να πω και εγω κατι, αν και δεν ειμαι δισκας και δεν νομιζω ποτε να γινω(αλλα ποτε μην λες ποτε
![]() γινεται συνεχεια ντορος με τους δισκους, και οι δισκοι αυτο και οι δισκοι το αλλο,λες και δεν υπαρχουν αλλα ψαρια να γινε ντορος, αλλα δεν θελω να σχολιασω αυτο...παμε λοιπον παρακατω ολοι εδω μεσα ειμαστε ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ, σωστα?? οριστε λοιπον τι σημαινει αυτη η λεξη: http://www.komvos.edu.gr/dictonlinep...&target_dict=1 αυτο λοιπον το αντιλαμβανεται ο καθενας οπως θελει.. δλδ ο κθενας τον ελευθερο του χρονο μπορει να τον κανει οτι εκεινος καταλαβαινει και θελει. για αλλον, αυτο που μετραει ειναι να διατηρει τα ψαρια του τελεια μεσα στο σπιτι του στις καλυτερες συνθηκες και μπραβο του, απο την αλλη μερια ομως υπαρχει ενα κομματι που λεγεται "διαγωνισμος" ε, δεν μπορει να πει κανεις λοιπον οτι αυτο ειναι λαθος, η οτι δεν πρεπει να γινεται, η τι νοημα εχει, η οτι ταλαιπωρουνται τα ψαρια και, και, και.... ειναι μερος του χομπι... πως χαιρομαστε δλδ με ελληνικες συμμετοχες στους διαγωνισμους για τα ενυδρεια? ετσι θα επρεπε να χαρουμε αν καποιος ειχε εναν "τελειο" δισκο και βραβευτει, η μια γαριδα με τρελο γκρειντ, η εναν τελειο χαλφ μουν κοκ.............. παει λεγοντας. γενικα, η επιβραβευση οταν κανεις κατι και το κανεις καλα ειναι τελεια. τωρα θα μου πεις οτι μπαινει το "εγω" μεσα... δεν διαφωνω ομως, ειναι μερος του χομπυ... πολλες πολλες ισως χρειαστει να το επιβραβευουμε ωστε να συνεχιζουμε! μακαρι να μπορεσω και εγω καποια στιγμη και να φτιαξω αυτο που εχω μεσα στο κεφαλι μου και να μπορεσω να κατεβασω σε διαγωνσιμους ψαρια μου.... ειναι η τρελα μας γιωργο.. και ειναι αυτο που ειπα πιο πανω, ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα την λεξη "χομπι"... αυτα απο εμενα συγνωμη αν σασ κουρασα, αλλα δεν με παιρνει ο υπνος ![]() ![]() ![]() -------------------------
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 22-04-11 στις 05:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποιο ειναι ποιο θορυβωδες??? | drypes | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-04-09 21:21 |
Εμπρος στο δρόμο των δίσκων τραβώ! | arkoujohn | Δίσκοι | 4 | 14-05-08 06:48 |
ποιο ειναι? | georgetax | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 15-10-07 15:33 |
chiller, ποιο και από που? | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 23-03-06 10:37 |