|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επαναφερω το θεμα, γιατι σκεφτομαι να το φτιαξω.
Ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τον PIC16F628-04-P? Στον Φανο βρισκω μονο τον PIC16F628-Α που θελει καποιες μετατροπες για να δουλεψει η κατασκευη
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ το πήρα πριν λίγες μέρες από εδώ...
https://www.microchipdirect.com/Prod...PIC16F628-04/P Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τον sfk αν μπορεί να ρίξει μια ματιά στο σχέδιο που υπάρχει στο rar και στο Paroysiash.doc, γιατί εκεί γράφει για 5x470Ω ενώ στο σχέδιο φαίνονται 6... Επίσης στο σχέδιο φαίνονται 4 πυκνωτές 0,1μF ενώ στο Paroysiash.doc γράφεις 3... Τέλος αναφέρεις για ένα 1 τρίμερ μικρό 120Κ/οριζόντιο,εμένα μου έδωσαν ένα 100 και ένα 220, κάνει κάποιο από αυτά ή να βρω αυτό που αναφέρεις;;; Ευχαριστώ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
τιμη??
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο λινκ λεει:
Quantity USD per Unit 1-25 2.33 26-99 2.27 100+ 2.2
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα 2 κομμάτια,ένα για μένα κι ένα για έναν φίλο και μου πήγε μαζί με τα μεταφορικά 18.95 ευρώ.
Οι τιμές που αναφέρεις είναι ανάλογα τα πόσα κομμάτια θα πάρεις...όσο περισσότερα τόσο χαμηλότερη τιμή! Εγώ τα πήρα με 2.33 USD το καθένα. Φίλε klipitiklopos μήπως ξέρεις να μου απαντήσεις στην ερώτηση που έκανα πιο πάνω μια και δεν ξέρω από ηλεκτρονικά καθόλου; (Τέλος αναφέρεις για ένα 1 τρίμερ μικρό 120Κ/οριζόντιο,εμένα μου έδωσαν ένα 100 και ένα 220 κάνει κάποιο από αυτά ή πρέπει να βρω 120Κ/οριζόντιο);
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να γραφει 120Κ δηλαδη 120Κιλοωμ, αλλα δες και στο #13 ποστ γραφει κατι για αλλαγη της τιμης των τριμμερ.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τέλειο φάρμακο!!! | exetlaios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 19-02-10 18:17 |
DIY Ανατολής-Δύσης (Τέλειο!!!) | sfk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 09-02-10 19:24 |
Ζητήτε......δότης μπολιού | ispyii | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 09-11-09 19:47 |
τελικο υψος φυτων | jimfytakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-05-08 17:36 |
Κύκλωμα Ανατολής - Δύσης για ηλεκτρονικό balast | ΒΑΣΙΛΗΣ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 14-12-05 19:30 |