|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετα απο λιγες μερες δεν θα τον ακους!!!! εγω τα πρωτα βραδυα δεν μπορουσα να κοιμηθω!!!! γιατι μου ειχε κολισει στα αυτια αυτο το ζζζζζζζζζ
|
||||
|
||||
![]()
Έχω και εγώ το 405. Όντως τον κάνει λίγο θόρυβο, ο οποίος ακούγεται όμως ιδιαίτερα όταν στο σπίτι επικρατεί απόλυτη ησυχία. Τις πρώτες μέρες με παρεξένεψε κάπως, το έψαξα για αέρα, το έψαξα για συντονισμό....τελικά το πήρα απόφαση.....1300 lt/ω είναι αυτά...όσο να'ναι κάτι θα ακούγεται.
Μετά από 1 μήνα περίπου που πέρασε...ή δεν ακούγεται...ή εγώ το συνήθισα. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα εξ. φιλτρα οταν ειναι καινουργια κανουν λιγο θορυβο.Με τον καιρο οταν πιασει λιγη μουργα η φτερωτη ελατωνεται αισθητα.
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι 1300 λιτρα ειναι λογικο να ακουγεται εστω λιγο..
δεν νομιζω να ακουγεται τοσο πολυ.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και σε εμενα το ιδιο εκανε το 305.πηρε καμια 20αρια μερες λειτουργιας για να σταματησει.τωρα πλεον δεν ακουγεται καθολου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μα παιδια στην αρχη ολα κανουν λιγο θορυβο..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα το 'λεγα. Χτες ξεκίνησα ένα 305 στο ενυδρείο μου (είχα κάποια προβλήματα με ένα eheim που δούλευα) και είναι ίσως πιο αθόρυβο από το eheim. Και από ισχύ, το κάτι άλλο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θορυβος | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 20-11-10 11:02 |
Θορυβος στο φιλτρο | komori | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-06-10 12:37 |
Θορυβος απο το φιλτρο. | greenjanek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-04-10 21:50 |
Θορυβος σε MCE-600 skimmer | thanpapa | Φίλτρανση | 5 | 06-04-08 16:44 |
Φυσιολογικος ορος 0,9% | s-vitzi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 15-03-07 13:43 |