|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο μονο εσυ μπορεις να το δεις με βαση την ιχθυοφορτιση που εχεις ονομαστικα σε <<καλυπτει>> αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη ιστορια επισης η ροη που δινει η eheim πιστευω ειναι μονο με τα σφουγγαρια και στο κουτι του, αν βαλεις μεσα substrat mech και παει λεγοντας ξεχασε τα νουμερα που γραφει μετα απο κανα χρονο λειτουργιας.
Στο δικο μου δουλευα το 2215 και το εσωτερικο της juwel σε φαση που εκανα μεγαααααλες βλακειες (το λεω ευγενικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στην δευτερη διαφωνω. Η ροη που δινει η eheim και ολες απο οτι εχω δει εταιρειες φιλτρων, ειναι για την ροη της αντλιας σε μηδενικο υψος λειτουργειας και χωρις υλικα ![]() ![]() Και ειναι φυσικο γιατι δεν ξερουν σε τι υψος θελει να ανεβασει ο καθενας το νερο στο ενυδρειο, ουτε τι υλικα θα βαλει και ποσο ξεβουλωμενα θα τα κραταει.
|
||||
|
||||
![]()
Στην δευτερη διαφωνω. Η ροη που δινει η eheim και ολες απο οτι εχω δει εταιρειες φιλτρων, ειναι για την ροη της αντλιας σε μηδενικο υψος λειτουργειας και χωρις υλικα
![]() ![]() Αυτο δεν το ηξερα καν απλα εισαι εγκυκλοπαιδια <<deltapedia ![]() ![]() ![]() ΥΓ (δεν πιστευω να spamareis xaxa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εντωμεταξυ η ροη του φιλτρου εχει ηδη μειωθει μια εβδομαδα μολις μετα...
![]() καλα ειχα βεβαια και "σκουπιδαριο" μεσα εχω και ενα εσωτερικο φιλτρο μεσα αρκουν...δεν θα βαλω ορκα μου εχετε λιανισει και ολα τα ονειρα...ονειρευομουν εντλερ αρσενικα και θηλυκα και καμια 9 ακομα ψαρια μολυ κτλ...και μου βγαλατε πως και με 6 εχω ψαροσουπα...ΟΡΓΗ |
|
||||
|
||||
![]()
Τους πρωτους μηνες λειτουργιας ενος εξ. φιλτρου, ο καθαρισμος χρειαζεται συνηθως να ειναι πιο συχνος. Μετα στρωνει.
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει αλλα βανακια το συγκεκριμενο φιλτρο ΔΕΝ εχει
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε βλεπω να τρεχεις με τους σωληνες παραμασχαλα μαζι με το φιλτρο
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια σε προβλημα με φιλτρο Eheim 2213 | Geovai | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 51 | 21-12-10 09:12 |
διαχυση co2 σε 2213 | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 11-01-08 02:20 |
eheim 2213 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-07-06 13:53 |
Λεπτομέρειες για 2213. | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-09-05 10:59 |
2213 | leonidas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 10-04-05 22:39 |