|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο στησιμο.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα...οι πέτρες είναι φοβερές...
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο πραγματικα.Ειδικα αυτο το συννεφακι καπνου.
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο!!αν βαλεις και αλλο νερο δεν επιτρεπει να μπει και κανενα ψαρακι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τα καλά σχόλια
![]() Οντως η ομίχλη είναι τρελό κόλλημα από κοντά, δίνει και κίνηση που του λείπει.. Σύντομα θα μπει γυάλινο pipe (inflow) για να μπαίνει χαμηλά και διακριτικά. ------------------------- Παράθεση:
Επίσης με ένα φίλτρο μόνο θα μπορούσε κάποιος να βάλει και χελωνάκι, βατραχάκι κτλ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη N4505 : 26-04-11 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι φοβερο το ενυδρειο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 ερωτησεις α) υγρασιες στον χωρο εχεις??? β) το νερο σου τι σκληροτητες εχει γ) ''λεκεδες-σταγωνες'' στο μπροστα τζαμι και στα πλαινα δεν κανει ολη αυτη η υγρασια????` |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α) Δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά ούτως ή άλλως σε ημιυπόγειο μένω και έχω λίγη υγρασία. Πάντως δεν νομίζω να επιβαρύνει περισσότερο από ένα ενυδρείο. β) νερό βάζω από Α/Ο και στο fogger και στο vivarium για να μην μένουν λεκέδες από άλατα στο τζάμι. Στην αρχή είχα βάλει νερό βρύσης στο fogger και άφηνε λίγα άλατα.. γ) ένα περίεργο πράγμα το τζάμι διατηρείται στεγνό και καθαρό. ![]() Αν δεν υπάρχει διαφορά θερμοκρασίας δεν θολώνει καθόλου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
υπέροχο !!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi 120L Το ξεκινημα. | gouts0unin | Malawi | 15 | 08-12-10 14:16 |
Νέο ενυδρείο aquatlantis 120L | gouts0unin | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 29-08-10 23:04 |
My malawi tank /120l | manousos | Malawi | 8 | 10-09-08 21:55 |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου 120L | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 02-03-06 12:04 |