|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και δεν νομίζω ότι αξίζει να συνεχίζουμε καθώς έχει δώθει απάντηση, το να τίθεται όριο πόστ για δικαίωμα δίκιο δημιουργίας αγγελίας δημιουργεί αλλά προβλήματα. Μπαίνει ο άλλος και γράφει ότι του κατέβει ίσα ίσα για να μαζέψει 20-25 μηνύματα και μετά βάζει αγγελία, ή ανοίγει αγγελίες σε λάθος κατηγορίες "κατά λάθος". Αυτό, για εμένα τουλάχιστον είναι πολύ πιο σπαστικο...
Εγώ δεν θυμάμαι πότε να έχω γράψει "έχεις πμ" αλλά δεν το λέω 100%!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το χεις γραψει... ![]() ![]() ![]() ναι αλλα αν ο αλλος μπει μονο και μονο για να γραψει αγγελια και δει οτι θελει αν ειναι μελος π.χ. 3 μηνες τοτε ισως το παρει και σοβαρα... με τα ποστ ψιλοεχεις δικιο..
|
||||
|
||||
![]()
Εχω γραψει εγω ''εχεις πμ'', γιατι αμα περιμενω απαντηση 2 μερες, και μολις γραψω ''εχεις πμ'' παιρνω απαντηση...............μηπως αυτοι που βαζουν αγγελια να εχουν το νου τους και να απαντουν και οχι να αγνοουν τα πμ που δεν τους ενδιαφερουν
![]() Οι αγγελιες βοηθανε το χομπι και τα forum να ξερετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως εχω ενα να προσθεσω σαν παρατηρηση για τα πμ!!!πιστευω κι εγω οντως οτι θα πρεπει να μειωθει ο χρονος που μπορει καποιος να στειλει γιατι πλεον,δεν ειναι μονο ο λογος των αγγελιων που στελνουμε ενα πμ.θελουμε π.χ. να ρωτησουμε καποιον κατι, να χαιρετησουμε ενα φιλο, να σχολιασουμε κατι βρε αδερφε.δεν ειναι ενα forum καινουργιο με 100-150 ατομα που ο καθενας προλαβαινει να διαβαζει τα μηνυματα ολων κ.τ.λ αλλα ειναι ενα forum με 5322
![]() ![]() τωρα για τις αγγελιες ασφαλως και βοηθουν γιατι προτρεπουν και πολλους αρχαριους να εξοπλισουν καταλληλως το ενυδρειο τους γιατι αμα π.χ. ο αλλος δει οτι πωλειται εξοπλισμος co2 και δεν ξερει τι ειναι αυτο θα κατσει να ψαξει να κανει να ρανει,δηλαδη με λιγα λογια μας κανει καλυτερους "πατερες/μητερες" και "κηπουρους" !!! ασε και που το οικονομικο ειναι ενα θεμα την σημερον ημεραν!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μηπως θα ηταν καλο και θα εξυπερετουσε να χωριστουν οι αγγελιες σε κατηγοριες ? Αλλο γνωστο site τις εχει χωρισμένες και βλεπω μια ταξη καλύτερη.
![]() Δηλαδη: Αγγελιες γλυκου νερου , Αγγελιες θαλασσινου νερου , Αγγελιες μη ενυδρειακων
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολυ καλη ιδεα.. η αν δεν γινεται να μπουν 2 κατηγοριες 1)ενυδρειακα 2)αλλα η να μην επιτρεπονται αλλες αγγελιες ...μονο ψαρικες..
|
||||
|
||||
![]()
και η δικη μου γνωμη ειναι πως η λυση δεν ειναι να κοψουμε τα ποδια, δηλαδη της ερωταπαντησης στις αγγελιες, αλλα θα πρεπει να κοψουμε το κεφαλι, δηλαδη αγγελιες που δεν εχουν καμια σχεση με το χομπι μας
η προταση μου ειναι οι αγγελιες να μεινουν οπως πριν αλλα μονο για ενυδρειακα θεματα ή το πολυ πολυ για ζωντανα γενικα η αληθεια ειναι οτι εχει παραγινει με τις αγγελιες ειμαι περιπου ενα μηνα μελος στο φορουμ και οταν διαβαζω τις αγγελιες ειναι λες και διαβαζω αγγελιοφορο μονο αγγελια για σπιτι δεν εχω δει ακομα εδω μεσα(για ολα τα αλλα υπαρχει και μια) |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά, γιατί να μην μιλούν μέσω Π.Μ. πωλητής-αγοραστής χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους, αφού σε κάθε refresh εμφανίζονται και πάλι τα ίδια πράγματα? Τον ίδιο χρόνο χρειάζεται κάποιος να στείλει π.μ. αντί να δημοσιεύσει για όλους.
¶λλωστε δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληγεί η απόδοση των αγγελιών. Όποιος ενδιαφέρεται, ενδιαφέρεται! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στο προφιλ του καθενος νομιζω μπορεις να κανεις απευθειας ποστ στα Statistics ------> Post a User Note δε νομιζω να εχει καθυστερηση και ειναι αμεση επικοινωνια (βγαινει και ειδοποιηση σαν τα πμ ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
και στον 3ο θα βαρεθώ ν' απαντώ το ίδιο πράγμα και θα το γράψω στην αγγελία (σκέψου να ζητούν και φωτό) και κάποιοι θα παραπονεθούν που δεν απαντήθηκαν τα πμ τους, γενικά θα γίνει ένα μπέρδεμα και θα υπάρξει μια ταλαιπωρία, όπου οι αγοραστές θα στέλνουν πμ και ο πωλητής θ' απαντάει στην αγγελία για οικονομία χρόνου. Ειδικά για τις αγγελίες, πιστεύω πως το παλιό σύστημα ήταν απείρως πιο βολικό, αφού 1 δημοσιευμένη ερώτηση απέτρεπε 10δες σχετικά πμ, αλλά φυσικά δημιουργούσε τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στη γενικότερη λειτουργία του φόρουμ και στον χρόνο των συντονιστών, οπότε δόθηκε ριζική λύση, που ενσυνείδητα υποβαθμίζει τις αγγελίες. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν άντεξα ,ε ρε γλέντια πάλι που θα γίνουν.Στο τέλος το πιο ενδιαφέρον σε όλα τα ψαροφόρουμ είναι μόλις κάποιος κάνει κάτι αμέσως να τον φάνε οποιοσδήποτε νάναι και για οποιοδήποτε θέμα χαχαχα πλάκα έχει.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |