Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γενικά > Greek Aquarist's Boards

Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 09-04-11, 02:44
Το avatar του χρήστη tsoum
tsoum Ο χρήστης tsoum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη (φοιτητής στα Γιάννενα)
Προεπιλογή

Αν και δεν νομίζω ότι αξίζει να συνεχίζουμε καθώς έχει δώθει απάντηση, το να τίθεται όριο πόστ για δικαίωμα δίκιο δημιουργίας αγγελίας δημιουργεί αλλά προβλήματα. Μπαίνει ο άλλος και γράφει ότι του κατέβει ίσα ίσα για να μαζέψει 20-25 μηνύματα και μετά βάζει αγγελία, ή ανοίγει αγγελίες σε λάθος κατηγορίες "κατά λάθος". Αυτό, για εμένα τουλάχιστον είναι πολύ πιο σπαστικο...

Εγώ δεν θυμάμαι πότε να έχω γράψει "έχεις πμ" αλλά δεν το λέω 100%!
Παλιά 09-04-11, 02:47
Το avatar του χρήστη achisael
achisael Ο χρήστης achisael δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Λάρισα city για παντα ΑΕΛάρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoum Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και δεν νομίζω ότι αξίζει να συνεχίζουμε καθώς έχει δώθει απάντηση, το να τίθεται όριο πόστ για δικαίωμα δίκιο δημιουργίας αγγελίας δημιουργεί αλλά προβλήματα. Μπαίνει ο άλλος και γράφει ότι του κατέβει ίσα ίσα για να μαζέψει 20-25 μηνύματα και μετά βάζει αγγελία, ή ανοίγει αγγελίες σε λάθος κατηγορίες "κατά λάθος". Αυτό, για εμένα τουλάχιστον είναι πολύ πιο σπαστικο...

Εγώ δεν θυμάμαι πότε να έχω γράψει "έχεις πμ" αλλά δεν το λέω 100%!

το χεις γραψει...
ναι αλλα αν ο αλλος μπει μονο και μονο για να γραψει αγγελια και δει οτι θελει αν ειναι μελος π.χ. 3 μηνες τοτε ισως το παρει και σοβαρα... με τα ποστ ψιλοεχεις δικιο..
Παλιά 09-04-11, 06:50
Το avatar του χρήστη vasilis4x4
vasilis4x4 Ο χρήστης vasilis4x4 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κερατσινι
Προεπιλογή

Εχω γραψει εγω ''εχεις πμ'', γιατι αμα περιμενω απαντηση 2 μερες, και μολις γραψω ''εχεις πμ'' παιρνω απαντηση...............μηπως αυτοι που βαζουν αγγελια να εχουν το νου τους και να απαντουν και οχι να αγνοουν τα πμ που δεν τους ενδιαφερουν

Οι αγγελιες βοηθανε το χομπι και τα forum να ξερετε
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-11, 10:20
Το avatar του χρήστη georod7
georod7 Ο χρήστης georod7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Χανιωτης "σογαμπρος" μενω Κομοτηνη
Προεπιλογή

εγω παντως εχω ενα να προσθεσω σαν παρατηρηση για τα πμ!!!πιστευω κι εγω οντως οτι θα πρεπει να μειωθει ο χρονος που μπορει καποιος να στειλει γιατι πλεον,δεν ειναι μονο ο λογος των αγγελιων που στελνουμε ενα πμ.θελουμε π.χ. να ρωτησουμε καποιον κατι, να χαιρετησουμε ενα φιλο, να σχολιασουμε κατι βρε αδερφε.δεν ειναι ενα forum καινουργιο με 100-150 ατομα που ο καθενας προλαβαινει να διαβαζει τα μηνυματα ολων κ.τ.λ αλλα ειναι ενα forum με 5322 ατομα που ενταξει πολλα ειναι ανενεργα αλλα παρα πολλα αλλα ειναι ενεργα και θελουν λυσεις στα προβληματα τους και που μερικες φορες δε θελουν να δημοσιοποιησουν ενα θεμα γιατι δεν το θεωρουν σημαντικο ή ντρεποντε σαν αρχαριοι...ή πολλα πολλα αλλα!
τωρα για τις αγγελιες ασφαλως και βοηθουν γιατι προτρεπουν και πολλους αρχαριους να εξοπλισουν καταλληλως το ενυδρειο τους γιατι αμα π.χ. ο αλλος δει οτι πωλειται εξοπλισμος co2 και δεν ξερει τι ειναι αυτο θα κατσει να ψαξει να κανει να ρανει,δηλαδη με λιγα λογια μας κανει καλυτερους "πατερες/μητερες" και "κηπουρους" !!!
ασε και που το οικονομικο ειναι ενα θεμα την σημερον ημεραν!!
Παλιά 09-04-11, 10:32
Το avatar του χρήστη jimmis1974
jimmis1974 Ο χρήστης jimmis1974 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Send a message via Skype™ to jimmis1974
Προεπιλογή

μηπως θα ηταν καλο και θα εξυπερετουσε να χωριστουν οι αγγελιες σε κατηγοριες ? Αλλο γνωστο site τις εχει χωρισμένες και βλεπω μια ταξη καλύτερη.
Δηλαδη: Αγγελιες γλυκου νερου , Αγγελιες θαλασσινου νερου , Αγγελιες μη ενυδρειακων
Παλιά 09-04-11, 13:27
Το avatar του χρήστη achisael
achisael Ο χρήστης achisael δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Λάρισα city για παντα ΑΕΛάρα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jimmis1974 Εμφάνιση μηνυμάτων
μηπως θα ηταν καλο και θα εξυπερετουσε να χωριστουν οι αγγελιες σε κατηγοριες ? Αλλο γνωστο site τις εχει χωρισμένες και βλεπω μια ταξη καλύτερη.
Δηλαδη: Αγγελιες γλυκου νερου , Αγγελιες θαλασσινου νερου , Αγγελιες μη ενυδρειακων

πολυ καλη ιδεα..
η αν δεν γινεται να μπουν 2 κατηγοριες 1)ενυδρειακα 2)αλλα

η να μην επιτρεπονται αλλες αγγελιες ...μονο ψαρικες..
Παλιά 09-04-11, 13:35
Το avatar του χρήστη redman88
redman88 Ο χρήστης redman88 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

και η δικη μου γνωμη ειναι πως η λυση δεν ειναι να κοψουμε τα ποδια, δηλαδη της ερωταπαντησης στις αγγελιες, αλλα θα πρεπει να κοψουμε το κεφαλι, δηλαδη αγγελιες που δεν εχουν καμια σχεση με το χομπι μας
η προταση μου ειναι οι αγγελιες να μεινουν οπως πριν αλλα μονο για ενυδρειακα θεματα ή το πολυ πολυ για ζωντανα γενικα

η αληθεια ειναι οτι εχει παραγινει με τις αγγελιες
ειμαι περιπου ενα μηνα μελος στο φορουμ και οταν διαβαζω τις αγγελιες ειναι λες και διαβαζω αγγελιοφορο
μονο αγγελια για σπιτι δεν εχω δει ακομα εδω μεσα(για ολα τα αλλα υπαρχει και μια)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-11, 10:35
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Προεπιλογή

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά, γιατί να μην μιλούν μέσω Π.Μ. πωλητής-αγοραστής χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους, αφού σε κάθε refresh εμφανίζονται και πάλι τα ίδια πράγματα? Τον ίδιο χρόνο χρειάζεται κάποιος να στείλει π.μ. αντί να δημοσιεύσει για όλους.
¶λλωστε δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληγεί η απόδοση των αγγελιών. Όποιος ενδιαφέρεται, ενδιαφέρεται!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-11, 11:33
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής

Περιοχή: Κολωνός
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Στο προφιλ του καθενος νομιζω μπορεις να κανεις απευθειας ποστ στα Statistics ------> Post a User Note δε νομιζω να εχει καθυστερηση και ειναι αμεση επικοινωνια (βγαινει και ειδοποιηση σαν τα πμ ... )

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-11, 11:56
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά, γιατί να μην μιλούν μέσω Π.Μ. πωλητής-αγοραστής χωρίς να ενοχλούν τους υπόλοιπους, αφού σε κάθε refresh εμφανίζονται και πάλι τα ίδια πράγματα? Τον ίδιο χρόνο χρειάζεται κάποιος να στείλει π.μ. αντί να δημοσιεύσει για όλους.
¶λλωστε δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο θα πληγεί η απόδοση των αγγελιών. Όποιος ενδιαφέρεται, ενδιαφέρεται!
Έχει μεγάλη διαφορά, γιατί μια διευκρίνιση που θα μου ζητήσεις εσύ με πμ και θα στην απαντήσω με πμ, λίγο αργότερα θα μου τη ζητήσει κι άλλος και πάλι θα του στείλω πμ
και στον 3ο θα βαρεθώ ν' απαντώ το ίδιο πράγμα και θα το γράψω στην αγγελία (σκέψου να ζητούν και φωτό) και κάποιοι θα παραπονεθούν που δεν απαντήθηκαν τα πμ τους,
γενικά θα γίνει ένα μπέρδεμα και θα υπάρξει μια ταλαιπωρία, όπου οι αγοραστές θα στέλνουν πμ και ο πωλητής θ' απαντάει στην αγγελία για οικονομία χρόνου.

Ειδικά για τις αγγελίες, πιστεύω πως το παλιό σύστημα ήταν απείρως πιο βολικό, αφού 1 δημοσιευμένη ερώτηση απέτρεπε 10δες σχετικά πμ, αλλά φυσικά δημιουργούσε τα
προβλήματα που εντοπίστηκαν στη γενικότερη λειτουργία του φόρουμ και στον χρόνο των συντονιστών, οπότε δόθηκε ριζική λύση, που ενσυνείδητα υποβαθμίζει τις αγγελίες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-04-11, 12:27
Το avatar του χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος
Τσιόνογλου Σταύρος Ο χρήστης Τσιόνογλου Σταύρος δεν είναι συνδεδεμένος
Moderator

Περιοχή: Κατερινιώτης που μετανάστευσε στη Κομοτηνή (Νύφη).
Προεπιλογή

Δεν άντεξα ,ε ρε γλέντια πάλι που θα γίνουν.Στο τέλος το πιο ενδιαφέρον σε όλα τα ψαροφόρουμ είναι μόλις κάποιος κάνει κάτι αμέσως να τον φάνε οποιοσδήποτε νάναι και για οποιοδήποτε θέμα χαχαχα πλάκα έχει.
Παλιά 09-04-11, 15:34
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
οπότε δόθηκε ριζική λύση, που ενσυνείδητα υποβαθμίζει τις αγγελίες.
Ακριβως.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές