|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα συγκεκριμενα ειναι κακης ποιοτητας ηλεκτρονικα και οι πλακετες τους συγκρατουν ρευμα. Ετσι... το βραδυ οταν ειναι κλιστα τις βλεπεις να φλασαρουν με αποτελεσμα να καινε τις λαμπες!!! Επισης πες μου σε παρακαλω ποιας εταιρειας ειναι οι white και ποιας η ακτινικη. Ο δικος μου συνδιασμος για απιστευτο χρωμα και σε ψαρια και σε κοραλια ειναι: 1 Koral Zucht fiji purple 2 ATI blue plus 2 ATI aquablue special 1 ATI actinic Kαι εχω αντικαταστησει τα μπλαστ με oshram. 2 των 2x54 και 2 των 1x54 για να ελεγχο μονες τους την ακτινικη και την φιτζι. Τις συμβουλες μου τις δινω απο προσωπικη εμπειρια σε 950λτρ αλμυρα. |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις δικιο τα εχω δει να φλασαρουν το βραδυ. θα σε γελασω για το τι μαρκες ειναι οι λαμπες. τα μπαλαστ απο που τα πηρες κ ποσο? πριν τα παρω αυτα τα φοτιστικα εψαχνα για μπαλαστ κ εδω στην επαρχια δδεν βρηκα πουθενα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πιο βασικο στη θαλασσα ειναι η σταθεροτητα των μετρησεων και μετα το φως!! Μη σου πω πρωτα παιζει ρολο το φως!!! Τα μπαλαστ ειναι oshram και τα πηρα απο ΚΑΥΚΑ. Απλα επειδη δε χωρανε εντος φωτιστικου ειναι από εξω καλα κρυμενα σε μια θηκη που εχω φτιαξει. ΝΑ ξερεις οτι αν δεν τα πας καλα με το DIY θα εχεις προβλημα στη συνδεσμολογια. Αλλα βλεπωντας τις φωτογραφιες.. βλεπω οτι θα τα καταφερεις!! Τροπο συνδεσης και μεγιστο μηκος καλωδιου γραφουν αναλυτικα πανω τα μπαλστ. Καλη συνεχεια σε οτι κανεις. |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω πολυ για της πληροφορειες κ αν εχω καποια απορεια θα σε ενοχλυσω. αν κ οσον αφορα το φοτιστικο εβελπιστω να το αντικαταστισω με ενα καλυτερο αν κ θελει πολλα λεφτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο ενα 40 μερες το ενυδρειο εχει αυτες της μετρησεις
αλατοτητα-1026 θερμοκρασια-26.5-27 ph-7.8 kh-8.0 ca-400 no3-50 no2-0 nh4-0 po4-0 mg-0 δεν ριχνω κανενα συμπληρωμα κ απο ζωντανα εχω βαλει 2 cardinal κ 5 turbo. μπορω να βαλω κ αλλα ζωντανα? τη πρεπει να ανεβασω κ τη να κατεβασω απο της τιμες του νερου? ------------------------- mg-1410 λαθος το 0 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 06-01-11 στις 15:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θα παμε ταξιδακι για ζωντανα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μη χαιρεσαι...δεν προκειται αν δε με παρετε μαζι σας...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το mg το διορθοσα ποιο κατω πανο. 1410 ειναι το μαγνησιο. το no3 πως μειωνετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε καλος τα δεχτηκα..... ηρθε κ το κυανιο πανω στον αραγωνιτη για την ωρα... παλι υπομονη ετσι???
|
|
||||
|
||||
![]()
μα καλα...τι το περασες το κυανο?? ρατσιστη ή ακαταδεκτο?? οχι φιλε μου δε κανει διακρισεις...οπως περασες και απο εμας...ηρθε να πει το "καλη χρονια" και σε σενα με το δικο του μοναδικο τροπο....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
No stres
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο σχεδον 2 μηνες εχω βαλει 2 cardinal 5 turboκ 2 βραχακια με αρκετα μανιταρια πανω κ περιμενω να δω πως θα πανε για αρχη. αλλα νομιζω οτι εχω ενα προβλημα. οσες μερες κ αν περασουν χωρης να καθαρισω το skimmer δεν γεμιζει με βρομικο νερο απλα αφρο εχει. παραθετω κ φωτο απο τα ζωντανα κ το skimmer.
|
|
||||
|
||||
![]()
το σκιμερ θα το καθαριζεις συχνα..το "λαιμο" του δηλαδη.
μια χαρα βρωμα βλεπω οτι πιανει....ισως πρεπει να το ρυθμισεις να ειναι λιγο πιο πανω η σταθμη του νερου και ο αφρος να πεφτει απο το λαιμο εξω στο κυπελλο. αυτος ο αγρος συγκεντρωνεται και γινεται το βρωμικο νερο που βλεπουμε στο σκιμμερ. αρα δεν πεφτει πολυ αφρος εξω. γιατι ειναι πολυ βρωμικος ο λαιμος και δε μπορει να "σκαρφαλωσει" ή γιατι η σταθμη ειναι χαμηλα...ή και τα 2.
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα πανο θα δοκιμασω κ θα δουμε. απλα βλεπω αλλα skimmer να γεμιζουν αρκετα γι αυτο μου φενετε περιεργο.οσο για το καθαρισμα καθε 10 μερες περιπου το καθαριζω. καλα δεν ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω το καθαριζω καθε 2-3..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω το καθαριζω σε καθε αλλαγη.
Μια φορα το μηνα. Βεβαια δεν εχω στοκαρει ακομα και το σκιμερ ειναι για 1500λτρ heavy stock. |
|
||||
|
||||
![]()
ξερει καποιος να μου πει τι ειναι αυτο το πρασινο φιλαρακι που εχει αρχησει να βγαινει σε διαφορα μερη του βραχου?
|
|
|||
|
|||
![]()
ειδος μακροαλγης και ετσι οπως το βλεπω μαλλον για halimeda μου κανει..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον κατι τετοιο ειναι. να το αφησω ετσι? πειραζι σε κατι?
|
|
|||
|
|||
![]()
αν δεν σε πειραζει αισθητικα αστο οπως ειναι..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 4 μηνες το ενυδρειο ειναι ετσι....
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε σιγα σιγα στρωνει το ενυδρειο σου.
Συνεχισε ετσι με μερακι και ολα θα πανε καλα.
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ευχομε κ εγω αλεξανδρε.. αλλα για την ωρα πανε αρκετα καλα τα πραγματα κ οι μετρησεις κ απο απωλειες σχετικα λιγες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο εξελίσσεται το ενυδρείο σου! Βάζε και κανένα ψαράκι μη το φοβάσαι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ααχχχχ...τα κοραλακια μου...
![]() πρεπει να τα επισκεφθω... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αυτο το ακουμε εδω κ πολυ καιρο... 100 χλμ μακρια ειμαστε... αιντε σας περιμενουμε το συντομοτερο. παρε κ τον αλεχ γιατι ουτε αυτος ερχετε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dim orestiada : 06-04-11 στις 20:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
700 λιτρα reef | chris z3 | Reef | 87 | 03-01-12 15:20 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |