|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν ειχα δει ποτε σαλιγκαρια.Με καποιο φαρμακο θα καναμε δουλεια?Η κατι αλλο?
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερα μν βαλεις φαρμακο..παλια δεν ειχες σαλιγκαρια γτ τα ετρωαν τα κλοουνακια σου..και τωρα μπορεις να κανεος το ιδιο..η αλλη λυση ειναι να βαλεις puffer αλλα ειναι πολυ ιδιαιτερο ψαρι και δεν τα παει καλα με αλλα ειδη ψαριων..τελος μπορεις οπως ειπε και ο φιλος να βαλεις αλλα σαλιγκαρια που τα τρωνε αυτα η παγιδες και οταν κανεις αλλαγες οσα βλεπεις να τα βγαζεις με το χερι!!!μην σε ανησυχουν παντως
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν ειχες κλοουν για αυτο δεν εβλεπες σαλιγγαρι..... ηταν συνεχεια udercover!!!! οχι ζουμια...... παρε 2 helena και 8α εχεις πολυ λιγα σαλιγγαρια!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Οκ μπορει να ειναι τα clown ο λογος που δεν τα εβλεπα εγω.Δεν ξερω που θα βρω εδω helena?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σαλιγκαρια | takis07 | Σαλιγκάρια | 3 | 25-11-10 23:11 |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ | mitsos1969 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-04-09 21:21 |
σαλιγκαρια | fitilakias | Σαλιγκάρια | 3 | 14-12-08 02:02 |
ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 26-03-08 08:31 |
σαλιγκαρια? | KOKOBAS | Σαλιγκάρια | 19 | 10-02-08 02:28 |