|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτό ακριβώς σου λέω... ότι δεν έχει άλλα ψαράκια του είδους του κοντά του για να αισθάνεται την ασφάλεια του κοπαδιού. Έτσι, ίσως να τρομοκρατείται πιο εύκολα και να έχεις αυτές τις αντιδράσεις.
Ίσως να χρειάζεται να προσθέσεις ας πούμε δύο ψαράκια ακόμη να ενισχύσεις το κοπαδάκι. Από αυτά που μου λες, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο....... Στο avatar μου, είναι οι άγριοι δίσκοι που έχω στο ένα ενυδρείο...... βλέπεις πόσο κοντά κάθονται ο ένας στον άλλον κάτω από τις ρίζες;;;;;;; Τα ψάρια, είναι εντυπωσιακά ήρεμα καθώς αισθάνονται σίγουρα......... Το ίδιο συμβαίνει και στο ενυδρείο με αυτούς τις εκτροφής...... πολύ ήρεμα ψάρια, και κοινωνικότατα........ αλλά δεν είναι μόνο 4....... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρρωστος δισκος | Giannis_4 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 14-01-11 20:24 |
νεος δισκος..... | klaz | Δίσκοι | 76 | 30-12-05 18:29 |
Ο δισκος μου δεν τρωει..... | MaGiC | Δίσκοι | 19 | 07-08-04 14:37 |
Αρρωστια δισκου | dantouan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 37 | 26-07-04 16:51 |