|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με όσα λες.
Προσθέτω όμως και τα εξής! Το ενυδρείο του φίλου kornek, φαίνεται να έχει καλές συνθήκες. Πέρα βέβαια από την οριακή τιμή του pH, που καλό θα ήταν να κατεβεί λίγο ακόμα. Οι κοκορομαχίες και τα "ας πούμε" τσιμπίματα είναι χαρακτηριστικό του flearing που κάνουν μεταξύ τους τα αρσενικά για επίδειξη και θέση στην ιεραρχία. Όταν ένα tetra είναι στρεσαρισμένο, συνήθως, χάνει το χρώμα του, κινείται σπασμωδικά και κρύβεται για μεγάλα διαστήματα. Δείτε και εδώ έναν αρσενικό μου ![]() http://www.aquatek.gr/vb/attachment....7&d=1262732473
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lemon tetra με στοματική παθηση | tsoum | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-02-11 12:28 |
Gambusia Affinis | Teo1 | Ζωοτόκα | 6 | 08-06-10 10:40 |
otocinclus affinis κανει? | Dimi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 05-09-07 19:01 |
Otto - Otocinclus affinis | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 20-12-02 14:15 |