|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που το εκανα οπως ηθελα λεω να το ξεστησω και να στησω στη θεση του ενα ντουμπαι 100
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια φρεσκια φωτο πριν το κλαδεψω.
Το μονο που προσθεσα ειναι ο πεχακοντρολερ weipro με ηλεκτροδιο americanmarinepoint.
|
||||
|
||||
![]()
όμορφο στήσιμο και πολυ ωραία φυτά
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε εισαι σε καλο δρομο παμε γερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολυ ομορφο και οταν παρουν τα φυτα τα πανω τους θα γινει τουμπανο!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο! απο το φιλτρο εισαι ευχαριστημενος; γιατι προσφατα πηρε τετρα ενας φιλος και ρωτησε τη γνωμη μου
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Και ετσι ειναι τωρα μετα το κλαδεμα.Δυο σακουλες κλαδεματα εδωσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλί!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο είνια
Αντε ελα την κυριακή στη συναντηση ρε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα.Ειπα να κανω το επομενο βημα και να βαλω στο ενυδρειο μου δυσκολα φυτα.Το ενυδρειο εχει 2 τ5 συλβανια γκρολουξ 24βατ σε 100λιτρα με δυκιλη μπουκαλα co2.Τα φυτα τα περιμενω απο ebay http://viewitem.eim.ebay.gr/50--Live...d=771235648002.
Τι λετε θα τα καταφερουν να ζησουν στο ενυδρειο μου?
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο ενυδρείο και το βελτιώνεις συνεχώς, μια χαρά θα τα καταφέρεις με τα φυτά.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τοσα χρηματα για το φιλτρο ενω τα ιδια λεφτα κοστιζει ολο το ενυδρειο σου? Εψαξα στο ιντερνετ για την αξια του φιλτρου 170-180 Ευρω (200-500 λιτρα). Δεν μετατρεπει το ενυδρειο σε πλυντηριο? Ρωταω καθαρα πληροφοριακα γιατι θελω να αγορασω και γω ενα ενυδρειο στα λιτρα σου 100 περιπου και ψαχνω καταλληλο φιλτρο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα που γυρισα απο τη δουλεια ειδα πολλα αυγα πανω σε φυλο βαλισνεριας.Επειδη δεν εχω αλλο ενυδρειο να τα μεταφερω τα εβαλα μεσα σε μικρο ταπερ και το εκλεισα με τουλι.Το εβαλα μεσα στο ενυδρειο ετσι δεν θα μπορουν να τα φανε οι γαριδες.Τα αυγα ειναι απο τα κορυ.Τι λετε θα δω αραγε ουριτσες?Φωτο θα βαλω αργοτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Να και οι φωτογραφιες
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις ροη στο ταπερ θα πιασουν φουνγκους θα πρεπει να βαλεις μια αεραντλια να υπαρχει ροη ... Δεν εχεις ενα κουβα και ενα θερμοστατη να τα βαλεις εκει?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ειναι τωρα
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλο είναι , ειδικά και με τα φυτα τώρα που το πήρανε πάνω τους .... Μπράβο , καλη συνέχεια !
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|