|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που τα λέμε, η ψαροσύνθεσή σου είναι...
Αποφάσισε ποια είδη θελεις να κρατήσεις και καν'τα κοπαδάκια. Θα σου προτεινα να κρατήσεις τα zebra danio που είναι όμορφα και ευκολα, αυξανοντας τον αριθμό τους σε 6-7+. To torpedo barb γίνεται μεγάλο. Γυρω στα 15 εκατοστα. Επισης πρεπει να είναι κοπαδάκι οπότε καλύτερα να το δωσεις. Αποφασισε ποιο τετρα προτιμάς και καντο κοπάδι των 8+. Τα αλλα θα τα εδινα εγώ.
|
|||
|
|||
![]()
Ηθελα να ρωτησω το εξης, πιστευεις οτι θα εχω προβλημα μελλοντικα με το
torpedo και τα guppy γιατι ελεγα απλα να τα κρατησω ετσι οπως ειναι και να προσθεσω μερικα τετρα glowlight ακομα και μερικα zebrakia. Πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω την ψαροσυνθεση? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα είναι πολλά τα ψαράκια σου μετά και ίσως έχεις προβλημα με αμμωνίες κτλπ. Ασε που θα είναι στριμωχτα.
Τα zebra danio και τα tetras είναι υπερκινητικά ψαράκια, όποτε αν σκεφτεσαι οτι θα φαίνεται αδειο το ενυδρείο σου... κανεις λάθος! Βαλε 7+7 + τον πλεκο, και θα είσαι κομπλε. Αν δεις οτι δεν εχεις προβλημα μπορεις να προσθεσεις και μερικά ακομα.
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη για τις αλλεπαληλες ερωτησεις αλλα δυστυχως στα μαγαζια δεν υπαρχει βοηθεια, συν οτι φτανουμε σε αυτο το σημειο με τις λαθος οδηγιες τους.
Ενα αλλο σεναριο που σκεφτομαι ειναι να δωσω σε εναν φιλο που τα θελει τα growlight και να κρατησω τα guppy, τα zebraκια και αν βρω και αλλα ατομα απο neon tetra brilliant. 3 ειδη απο 5 περιπου ατομα το ειδος + τον πλεκο. Ετσι μαλλον μου φενεται πιο εφικτο γιατι μου αρεσουν ιδιαιτερα και τα guppy. |
|
||||
|
||||
![]()
απλα τα ζεμπρακια μπορει να σου τρωνε τον γόνο των guppy...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουργιο ενυδρειο | yannakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 31-10-09 15:50 |
καινουργιο ενυδρειο | Δημητρης89 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-06-09 17:27 |
καινουργιο ενυδρειο | popay72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 25-01-07 12:08 |
το καινουργιο μου ενυδρειο | GP250381 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 63 | 25-08-06 09:55 |
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!!! | BLUE BIMPWE | Malawi | 20 | 22-04-05 15:17 |