|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Α!! ΠΟΛΥ καλη ιδεα , και ετσι δηλαδη βοηθαμε στο στρωσιμο του ενυδρειου .
ΜΠΡΑΒΟ ρε Γιωργο HellRazer Την βοηθεια σου . Σιγουρα Γιωργο 2 φορες την ημερα αλλαγη 50 % ειναι σωστο αυτο ? Γιατι ο halvas69 λεει οτι θα επιρεασω τις παραμετρους του νερου Αλλα παλι το νερο που βαζω ( το νεο ) η θερμοκρασια κοιταω να την φτασω στην ιδια ( του ενυδρειου ) ακριβως Συγκεκριμενα 28 στανταρ . ( οσο εχει και το ενυδρειο μου ) Θα το κανω Γιωργο . Γιατι απο οτι διαβασα για να στρωσει το ενυδρειο χρειαζεται βακτηριδια Εμεις θα τα βαλουμε μεσα τεχνιτα και ετσι θα επισπευσουμε τον κυκλο . Και αυτο το ΝΟ2 ειναι συνεχεια στα 10 mg . Αλλαζω το μεσιμερι , σε 6 ωρες παλι 10 ειναι Παντος διανυω την 8η μερα που ο ΝΙΤΡΙΤΗΣ ειναι σε τοσο ψηλα επιπεδα . Παντος ολα τα ψαρακια μου ειναι δραστηρια ( απο τα λιγα που ξερω ) , και το χρωμα τους ειναι το ιδιο οπως οταν τα πηρα . μεχρι στιγμης τουλαχιστον νομιζω πανε καλα , Νομιζω , Τωρα αν μιλαγανε μπορει και να μου λεγανε , οπως λεει και ο halvas69 , βαλε μας σε 3αρι με θεα τη θαλασσα . Πολυ σωστος Ο Γιωργος , θα το εφαρμοσω . Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου . |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|