|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και εγώ την ψάχνω τώρα τελευτάι κάποιος φίλος που ασχολείται μου είπε να δώ και αυτή την τεχνολογία μιας και θα ακολουθήσουν όλες οι εταιρίες απ ότι φαίνεται τώρα!Ας πούν και οι γνώστες τί πιστεύουν!
http://www.sony.gr/product/dsi-body/...ignId=15013972
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικά sony δεν θα αγόραζα... Για dSLR οι καλύτερες ειναι κανον και νικον. μετα ολυμπους και πενταξ νομίζω... Γιατί θέλεις την συγκεκριμένη;
|
|||
|
|||
![]()
Οπως λεει και ο Γιωργος, πιστευω οτι οι Canon και Nikon ξεχωριζουν. Αυτες οδηγουν τις εξελιξεις και αυτες εχουν μεγαλα τμηματα R&D (ερευνας και τεχνολογιας) που καθε τοσο βγαζουν και κατι καινουριο οποτε οι αλλοι ακολουθουν. Αυτο φαινεται αλλωστε και απο την πληθωρα 3ων κατασκευαστων που υποστηριζουν τις εν λογω εταιριες.
Η Sony στα φωτογραφικα δεν ειναι μικρη ουτε αμελητεα σε καινοτομιες. Εξαλλου αγορασε το φωτογραφικο τμημα της Konica-Minolta που καποια χρονια πριν ηταν κολοσσοι (ειδικα η Minolta) στον χωρο της φωτογραφιας. Ομως ακομα υστερει σε καποιους τομεις σε σχεση με τις δυο μεγαλες. H Olympus ειναι επισης κολοσσος στα φωτογραφικα και οπτικα. Δεν πρεπει να ξεχναμε οτι βγαζει μικροσκοπια, στερεοσκοπια και αλλα ηλεκτρονικα οπτικα συστηματα (οπως αλλωστε και η Nikon) ενω καποιοi απο τους φακους της ειναι κορυφαιοι. Επισης ειναι εταιρια που καθε τοσο φερνει και μια επανασταση στη φωτογραφια (π.χ. 4/3 system, μινιμαλιστικη ταση κλπ). H Pentax κατ' εμε ειναι η μικροτερη αλλα κι αυτη λογω του οτι ακολουθει τους 2 μεγαλους εχει καλη ποιοτητα και υποστηριζεται αρκετα απο 3ους κατασκευαστες. |
|
||||
|
||||
![]()
Η sony δεν έχει και την carl zeis?Εγω αυτή την έβαλα μιας και απ ότι μου είπε ο φίλος είναι η μόνη που εφαρμόζει αυτή την τεχνολογία!Έχει να κάνει με ένα εξάρτημα μέσα το οποίο ουσιαστηκάέχει αντικατασταθεί από μία νέα τεχνολογία και αυτό της επιτρέπει να είναι πιο μικρή!Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορώ να δωσω γιατί αυτός ελληνικά μου τα έλεγε αλλά εγώ κινέζικα τα καταλάβαινα!Ο φίλος μου είπε ότι θεωρεί πως θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες με τις δικές τους προτάσεις και γι αυτό είναι καλύτερα να καθυστερήσω λίγο την αγορά της αν δεν βιάζομαι για να δώ πως θα διαμορφοθούν οι τιμές!!!
!Εν το μεταξύ για την Nikon που λέτε,αυτές δεν έχουν ένα θέμα με dead pixels?????
|
|||
|
|||
![]()
H sony συνεργαζεται με την Carl Zeiss που εχει αριστα οπτικα (φακους) αλλα πολυ καλους φακους κανουν και οι αλλες εταιριες. Το εξαρτημα που εχει αντικατασταθει ειναι το πενταπρισμα. Αλλα νομιζω πρωτοι το καταφεραν αλλοι, Panasonic και Olympus.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ορίστε και το θέμα με τα πιξελ http://photo.net/nikon-camera-forum/00GNET Για περισσότερα ινφο καντε search nikon hot pixel!Ας μας πουν οι ποιο έμπειροι τι σημαίνει..........
|
|||
|
|||
![]()
Να πω την αληθεια το θεμα με την αντικατασταση του πενταπρισματος δεν το γνωριζω σε πολυ βαθος. Απ΄ο,τι διαβασα αντι για το συστημα πενταπρισματος η νεα τεχνολογια προτεινει συστημα 5 "καθρεπτων" που στην ουσια ειναι συστημα μεταλλικων επιφανειων. Το κλασσικο πενταπρισμα που χρησιμοποιουν οι dSLR κατασκευαζεται απο κομματια οπτικου "γυαλιου" των οποιων τα τοιχωματα εχουν απαργυρωθει. Το πενταπρισμα ειναι οπτικα σταθερο σε αλλαγες θερμακρασιας και η εικονα που παραγει ειναι παντα πολυ καθαρη και ακριβης. Αλλα ζυγιζει περισσοτερο απο το καινουριο συστημα των 5 "καθρεπτων" και ειναι πιο ογκωδες γιατι ειναι μπλοκ εν ειδει πρισματος. Η νεα τεχνολογια εμφανιστηκε εδω και καποια χρονια αλλα δεν βλεπω να εχει εφαρμοστει σε μεγαλο ευρος μηχανων. Εξαλλου τα καλυτερα σωματα χρησιμοποιουν πενταπρισμα ακομα και σημερα.
Για τα νεκρα η "hot" pixel της nikon δεν ειναι κανονας νομιζω. Απλα συνεβει σε καποιο μοντελο και η Nikon καλεσε τους πελατες για επιδιορθωση |
|
|||
|
|||
![]()
Η DSL είναι βαριές σαν αρχάριος θα σου πρότεινα μια κομπακτ που αν το ψαξεις μπορεί να είναι και καλύτερη από αυτές που θέλεις εσύ μόνο που δεν αλλάζουν φακούς τα πιχελ δεν παίζουν και μεγάλο ρόλο αλλά το μέγεθος του αισθητήρα η ποιότητα του φακού και άλλα .δεν χρησιμοποιούν όλη η επαγγελματίες cannon .
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφιση ενυδρειου με compact και DSLR | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 25-11-10 16:44 |
Εχεις κινητο; εχεις και dslr | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 05-11-10 00:49 |
Αγορα DSLR | On_Klik | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 13-07-10 09:47 |
Επιλογή υποστρώματος! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-11-08 03:09 |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |