|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια για να βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη
Ξαναγραφω για αλλη μια φορα οτι ειμαι αρχαριος . Εκανα την **** να φορτωσω το ενυδρειο μου με πολλα ψαρακια Πηγα στο μαγαζι , ( Ο HellRazer το ξερει ) και τους ειπα να τους φερω μερικα , και μου ειπανε οτι δεν παιρνουνε ψαρακια πισω . Ειπα στον HellraZER να του τα δωσω μεχρι να στρωσει το νερο , Δεν μπορει γιατι ζευγαρωνει , και δεν εχει χωρο Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε τωρα , Νομιζετε οτι θελω να γινει εγω κατι τετοιο ? Αν ηθελα δεν θα κατεθετα τους προβληματισμους μου . Για ονομα του θεου , πως την εχετε δει μερικοι ? Γιατι ο τακης και καποιοι αλλοι μιλανε με διαφορετικο στυλ ( αυτο ειναι αγαπη για μενα ) και ολοι οι υποληποι σας αρεσει να την λετε σε καποιους . Και μαλιστα σε καποιους που ειναι ασχετοι οπως εγω . Συμβουλες ζηταω μαγκες οχι παπαδες να κανουν ευχελαια ,ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ,για να εχω οσο το δυνατο λιγότερες απωλειες . Οι πιο πολλοι μου ειπανε διωξε μερικα ψαρακια , που ? που ? που ? θα με τρελανεται ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|