|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
red cherry σε 14 βαθμους θερμοκρασια
εχω ξαναγραψει για το ποσο ανθεκτικες εχουν βγει οι γαριδουλες μου http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38972 σημερα και μετα απο 2.5 μηνες που ειχα κλαδεψει μοςς και την ειχα αφησει σε μια λεκανιτσα στο φωταγωγο ειδα οτι υπαρχουν με μια πρωτη ματια καμια 20ρια γαριδουλες που πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερες το θεμα ειναι οτι οταν εβαλα ενα θερμομετρο μου εδειξε 14 βαθμους δεν ειναι βεβαια κινητικες και αυτο μεκανε να σκεφτω οτι ισως εχουν καποιο μεταβολισμο σαν και αυτο τον χρυσοψαρων το χειμωνα σε λυμνη δηλ δεν κινουνται για να εξηκονομουν ενεργεια και τρεφονται απο την ιμφοσουρια της μοςς καποιος που να γνωριζει σχετικα τι παιζει? και αν ειναι οντως οπως το σκεφτηκα? θα μπορουσαν να μεινουν ολο το χειμωνα στη λεκανη? θα συντομευα ετσι τη διαρκεια ζωης τους? ρωταω γιατι βεβαια δεν θα μεινουν σε αυτη τη θερμοκρασια για να δω τα αποτελεσματα
|
||||
|
||||
![]()
Οταν εστηνα το ενυδρειο το πρωτο πραγμα που μπηκε μεσα τον νοεμβριο ηταν ενα ξυλο με λιγη μος που πηρα απο συμφορουμιτη.Πηγα απο το σπιτι του εβγαλε απο το ενυδρειο του το ξυλο το εβαλε σε μια σακουλα (μιλησαμε και λιγο) και εφυγα.Αφου πηγα σπιτι εκατσα να φαω με την ησυχία μου εκανα και το μπανακι μου (σιγα τι να παθει το ξυλο στη σακουλα) και μετα απο 2 ωριτσες+ λεω αντε ας βαλω το το ξυλαρακι μεσα και να το δω γεματο με νερο για πρωτη φορα το ενυδρειο (ουτε αντιχλωριο ειχα αφου ζωντανα δεν σκοπευα να βαλω αμεσα).
Να μη τα πολυλογω με το που μπηκε νερο μετα απο λιγη ωρα εμφανιστηκαν 3-4 μικροσκοπικα γαριδακια και τωρα εχω πανω απο 30.(εχω δωσει κιολας) Τι να πεις...... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αντιστοιχα παντα οταν χαριζω μοςς γραφω γεμιστη μοσσ γιατι παντα θα εχει γαριδακια μεσα
το θεμα ειναι αν καποιος γνωριζει αν πολλαπλασιαστικαν σε αυτη τη θερμοκρασια η απλως ταλαιπωρουνται για να επιβιωσουν και αν θα ζουσαν με τετοια θερμοκρασια ποσο?
|
|||
|
|||
![]()
Εχω blue pearl σε γλαστρολιμνη γεματη moss (μπηκαν λαθραια) , στο μπαλκονι ολο το χειμωνα. Χωρις θερμαντικο μονο με φιλτρο.
Η πιο χαμηλη θερμοκρασια που μετρησα ως τωρα, ηταν 8 C και οι γαριδες το αντεξαν. Δεν γεννανε βεβαια, μενουν ακινητες για μερες και δεν τις ταιζω. Για τις red cherry , ξερω οτι αντεχουν εως 4C απο μαρτυριες Γερμανων που τις εχουν σε λιμνη με θερμανση που διατηρει την ελαχιστη αυτη θερμοκρασια. Κατω απο αυτο το οριο, πεθαινουν. Για να αναπαραχθουν , θελουν θερμοκρασια πανω απο 15 βαθμους. |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να επειδη ειμαι νεος χομπυστας θελω να ρωτησω το εξης..απ οτι καταλαβα τα μοςς δημιουργουν γαριδουλες?συγχωρεστε μου την ασχετοσυνη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 29-03-16 στις 00:16 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα αν παρεις καποια καλη σχετικα ποσοτητα μος απο καποιον που εχει γαριδουλες στο ενυδρειο του,υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να υπαρχουν γαριδουλες μεσα. ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 29-03-16 στις 00:17 |
|
||||
|
||||
![]()
επισης ειναι μια καλη φωλια για τα νεογεννητα και εχει ινφοσουρια που ειναι τροφη για τα μικρα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με τα διάφορα χρώματα στις red cherry | noe | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 122 | 06-01-16 17:35 |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα σχετικά με την αναρρόφηση γόνου γαρίδας απο φίλτρο. | pavlos1988 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 1 | 05-03-11 23:55 |