|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία. Θα ξεκινήσω πηγαίνοντας στο pet shop της γειτονιάς και να προμηθευτώ τα νέα πράγματα. Θα πάρω ένα κομμάτι ξύλο και μερικά φυτά. Σιγά σιγά θα ξεκινήσω και αν είναι κάτι θα γράψω μήνυμα. Ελπίζω να πάνε καλα.
Τελευταία ερώτηση. Εσύ έχεις να μου προτίνεις κάποια συγκεκριμένα φυτά στο στυλ που μου λες για τα ζητήσω από το pet shop; Για να μην πάω και μου πλασάρουν ότι να 'ναι. Γενικά τους εμπιστεύομαι, γιατί είναι τοπικό μαγαζί, αλλά να πουλήσουν θέλουν κι αυτοί... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση μετά από καιρό... | kostoukitos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 19-06-10 00:09 |
Οι πρώτες μου μετρήσεις μετά από αρκετό καιρό... | giankyr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 04-02-08 15:47 |
Δυο ερωτήσεις μετά απο καιρό! | oranda | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 15-10-07 09:10 |
Μετά από πόσο καιρό | Archon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 18-11-04 12:07 |