|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατι που θυμηθεικα ειδα αφτες της μερες ασπρα περιτοματα σαν κλοστη αλλα δεν ξερω αν ηταν αφτο το ψαρακα!την cοlour την εδωσα μια φωρα κ δεν ξανα ταισα μ αφτην γιτη ειχα της ανφιβολιες μου!να ταιζο κανονικα τωρα που ειναι ετσει τα πραγματα η να αρεοσο λιγω τ ταισμα?να δω πως πανε τα πραγματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ δύο φορές τη μέρα ρίχνω από μικρή ποσότητα κάθε φορά.Αν η τροφή είναι καλή φυτική και λίγο παραπάνω να ρίξεις δεν έχουν πρόβλημα.Τώρα,όμως,ας περιμένουμε και καμιά γνώμη ακόμα για να μπορέσουμε να σώσουμε και το ψαράκι.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, έχω και εγώ τα συγκεκριμένα ψάρια και η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει λάθος επιλογή. Εσείς έχετε φτιάξει χαρέμι με τα συγκεκριμένα ; Το κακό που έχουν είναι ότι είναι πολύ επιθετικά ψάρια μεταξύ τους και όταν υπάρχουν πολλά αρσενικά το πρόβλημα μεγαλώνει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ψαράκια είναι πιο απλό να μπουν σε μια μεγάλη ομάδα αρχικά,10+ ατόμων που θα βάλει τον φυλετικό διαχωρισμό σε δεύτερη μοίρα.Εγώ ξεκίνησα με 14.Έχασα τα δύο πρώτα όπως περιέγραψα πιο πάνω,μάλλον λόγω λάθος διατροφής -έχουν από τα πιο μακρυά και ευαίσθητα στη ζωική πρετείνη πετπικά συστήματα- και έχασα και πριν κανένα μήνα άλλο ένα που το βρήκα μετά από 1 εβδομάδα πάνω στον ανακλαστήρα που είχα γυρίσει ανάποδα και πρέπει να βρέθηκε εκεί μετά από κυνηγητό!!!Τώρα είμαι στα 11 και βλέπω πιο έντονες διαθέσεις για ζευγάρωμα από ότι πριν.Καλή συνταγή οι ελαφρώς πιο κρύες αλλαγές νερού (1-2 βαθμούς).
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι νόμιζα και εγώ στην αρχή, το να βάλεις όμως πολλά ψαριά για αρχή προϋποθέτει ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να βγάζεις τα αρσενικά και να φτιάξεις χαρέμι. Αλλιώς θα υπάρχουν απώλειες από στρες και ξύλο που θα παίζουν μεταξύ τους.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με πωσα ξεκηνησες? ------------------------- ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() δηλαδη κρυο ντουζ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 17-02-11 στις 21:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι.Προφανώς,κάτι γίνεται στο φυσικό τους περιβάλλον που το προσομοιάζουμε και με μια πιο κρύα αλλαγή νερού.Ο Κλεόβουλος ξέρει να το εξηγήσει καλύτερα αυτό.Πάντως,έχει και άλλα tips εδώ.Και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο εδώ.
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα ορεξη να εχεις να διαβαζεις!ευχαρηστω παντως!!
ο κλεοβουλος εχει φοβερες γνωσεις ![]() πολυ στεναχωριεμε για τ ψαρακι μου παντως ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα Demasoni? | psygeorge | Malawi | 6 | 18-01-11 23:27 |
demasoni??? | Jacob | Malawi | 20 | 24-12-08 14:24 |
demasoni-acei | panos78 | Malawi | 33 | 30-07-08 12:12 |
ps. demasoni | iliovas | Malawi | 14 | 11-11-04 17:28 |