|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν διαφωνώ στα περί ποσότητας σε σχέση με την ταχύτητα.........
![]() Επίσης να πω, ότι εδώ στον Παπάγο, είμαστε αρκετά τυχεροί με το θέμα της σκληρότητας του νερού της βρύσης, όπως ανακάλυψα πριν από λίγο όταν και μέτρησα τις σκληρότητες της βρύσης μου.............. ![]() gh 10 kh 7 οπότε, δεν ζορίζομαι να το κατεβάσω εκεί που θέλω............. ![]() Υ.Γ. Το κουφό ήταν στο τέλος..... μετράω το νερό με τα τεστάκια μου, έριχνα εκεί τις σταγόνες μου σιγά σιγά, και λέω στην γυναίκα μου ότι τελικά είμαστε τυχεροί γιατί το νερό της βρύσης μας είναι αρκετά μαλακό σε σχέση με άλλες περιοχές..... οπότε γυρνάει και μου λέει.... "γι αυτό παιδεύεσαι με τα χημικά;;;;;;; δεν με ρώταγες;;;;;;; και βέβαια είναι το νερό της βρύσης εδώ μαλακό, το βλέπω από το πλυντήριο των ρούχων που δεν πιάνει άλλατα"..... καμιά φορά τελικά, τις χρειαζόμαστε τις γυναίκες για ευκολία μας...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τυρφη | ROULAMID | Γλυκό νερό - Γενικά | 37 | 19-01-11 05:18 |
τυρφη | rastafarian | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-10 12:35 |
Τυρφη | alkis13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 16-08-09 21:39 |
Τυρφη | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-03-09 20:15 |
τυρφη | mikele | Δίσκοι | 11 | 10-11-07 10:53 |