|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το δεντρακι ειπα να το αφησω. επιδη ηταν παρτερι εκει ο πατερας μου ειχε βαλει τσιμεντολιθα κατω και οι κεντρικες ριζες πηγαν απο κατω. το εχω περασει και με τσιμεντο και πετρες απο επανω και ας ελπισω να μην δημηουργιισει κανενα προβλημα αλιως θα το ξυλωσω... ακριβος δεν ξερω τι ειναι , παντος ειναι φυλοβολο και ειναι σαν ενα ειδους κυπαρισιου..
------------------------- δυστυχος δεν ειχα χωρο για μεγαλητερη... αν θα βάλω ψαρακια θα ειναι μονο μερικα χρυσοψαρα γιαυτο θελω να κανω και ενα φιλτρο. το δεντρο δεν ξερω τι ειναι ακριβος αλλα τωρα το αφησα... τι να κανω να το ξυλοσω? τα φώτα σας! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouman : 15-02-11 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! | debbie | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 26-05-10 06:27 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |