Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Ανατολική Αφρική > Malawi

Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα!

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
Παλιά 27-05-04, 03:00
pavloukos Ο χρήστης pavloukos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ, ΚΡΗΤΗ
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην pavloukos
Προεπιλογή

Καλά πως τα θα τα ακούσω για τις πέτρες το περίμενα. Θα προσπαθήσω να βάλω περισσότερες, το υπόσχομαι. Επηρεάστηκα από τους διαδρόμους του πρώτου ενυδρείου της Μαρίας (του Τάκη). Συγχωρέστε με, παρθενικό ταξίδι κάνω με τις αφρικάνες. Πού θα πάει θα μάθω και εγώ.
Βασικά, πρέπει να δημιουργούνται στενές σπηλιές μονής εισόδου/εξόδου όπου να χωράει το ψάρι ίσα-ίσα; Δυστυχώς δεν με παίρνει για πάνω από 6 πέτρες ακόμη ... φοβάμαι μην επιβαρύνω το κάτω τζάμι μιας και φελιζόλ δεν έχω βάλει. Ξέρω ξέρω, υπάρχει κίνδυνος να σκάψουν και να έχω ευτράπελα. Θα δοκιμάσω την τύχη μου. Σκέφτηκα την εναλλακτική αν δω περίεργα σκαψίματα να βάλω κάτω από τις πέτρες μπλε σφουγγάρι (έχο άφθονο). Ενδύκνυτε ή μ**** λέω;

Υπόψιν, δεν μπαίνουν άλλα ψάρια (πχ για τα socolofi που ήθελα). 4 labidos είναι υπεραρκετά πιστεύω. Θέλω να προσπαθήσω να πετύχω γέννα.

Τώρα για το βαθούλωμα που λες Θόδωρα, εννοείς τραβηγμένη οριζόντια προς τα μέσα ή τραβηγμένη κάθετα (από κάτω προς τα πάνω), για να καταλάβω. Βασικά, από τις 8 περίπου που τα έβαλα στο ενυδρείο, είναι πολύ κινητικά και δεν βλέπω κάποια νωθρότητα ή να κρύβονται ... αυτό το παράσιτο που αναφέρεις πώς το λένε να το ψάξω; Ελπίζω να μην αγόρασα αρρωστιάρικα ... θα φάω φρίκη ρε γαμότι.

Επισυνάπτω και μία πιο κοντινή φωτογραφία για επικύρωση
Απάντηση με παράθεση

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές