|
||||
|
||||
![]()
οταν ειχα παρει την Α/Ο το νερο (το καθαρο) εσταζε και γεμιζα βαρελι με σταγωνα σταγωνα.
Το κακο ειναι οτι αν το νερο ειναι πολυ κρυο και η πιεση δικτυου μικρη (δες για ποσα psi μιλαει οταν λεει 12,5λ/ω παραγωγη) τοτε οχι απλα θα τελειωνεις μετα απο αρκετες ωρες αλλα χαλαει και το 1καθαρο/3βρωμικα και μπορει να παει μεχρι και 1καθαρο/5βρωμικα πραγμα που : Κατα α) η μεμβρανη/προφιλτρα θα την ακουσουν πιο γρηγορα β) χανεις πολλα λιτρα νερο γ) κανεις πολυ ωρα Υπερ: α) μικρο κοστος αγορας / συντηρησης (αν και αυτο δεν ξερω γιατι σε βαθος χρονου στην μικρη θα αλλαξεις 2/3 φορες φιλτρα/μεμβρανες ενω στην μεγαλη 1φορα (απλα θα ειναι 2/3 μεμβρανες με την μια) αν παρεις την μεγαλη Α/Ο με βοοστερ κλπ κλπ κλπ δεν θα εχεις τα αρνητικα που ειπα πιο πανω αλλα θα εχεις μεγαλο αρχικο κοστος η δικια μου Α/Ο με 2 μεμβρανες και 1booster flush kit και βαση μου βγηκε κοντα στα 200ε εχω παραγωγη 20λ/ω καθαρο και 40βρωμικο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Α.Ο. | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-08-08 12:52 |
Aγορά co2 | giorgosp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-01-08 11:07 |
Αγορά CO2 | Genirous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 09-12-07 14:54 |
Αγορά από το νετ | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-09-04 16:13 |