|
|
||||
|
||||
![]()
παρατηρησε μια καλα το μονομαχο σου στα πτερυγια ισως εχει μια αρρωστια την Fin rot δηλαδη σαπισμα πτερυγιων
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου παρα πολυ να το ξερεις
![]() ------------------------- και κατι αλλο αυτη η ασπρη σκονη που δειχνω και στις φωτογραφιες πανω τωρα την βλεπω να πιανει και το κερατοφυλλο να απλωνεται..μηπως εχει να κανει με το nutrivec που βαζω στις αλλαγες νερου? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 21-01-11 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λαζαρε δεν του ριχνεις 2-3 φλακες να δουμε θα τα φαει?
|
||||
|
||||
![]()
οσο για την ερωτηση σου με την ασπρη σκονη δεν γνωριζω...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον...εχω παθει με αυτο το ψαρακι το συμπαθησα παρα πολυ...
μετρησεις δυστυχως με στικακια παντα...ειναι παντοτε οκ εδω και μια βδομαδα...πριν λιγο τα νιτρωδη ανυπαρκτα νιτρικα καμια 20 ...ph πανω απο 7 αλλα οχι πολυ πανω...σκληροτητα νερου νορμαλ νομιζω...αυτα... αυτη η ασπρη πυτιριδα δεν καταλαβαινω τι στην ευχη ειναι και εξαπλωνεται... φωτογραφιες θα σας βγαλω αυριο, σημερα πριν λιγο προσπαθησα αλλα ηταν μαυρο χαλι...εχει ενα σωρο ρυθμισεις αυτη η μηχανη και δεν ειναι δικια μου..θα πω την γυναικα μου που την δουλευει την μηχανη να βαλει μπρος ![]() θα ηθελα και γω να συναντηθουμε την κυριακη,αλλα θα μαι ακομα σερρες...αυτο το διαστημα εχω και την εξεταστικη στην καμπουρα μου και δεν βρισκω χρονο ευκολα..μετα τις 11 φλεβαρη ομως παρον... το ψαρακι να σωσουμε παιδια...τι να το κανω... ![]() παντως και μεις οι ανθρωποι ειμαστε καπως λεω ε...τις προαλλες τρωγαμε διπλα απο το ενυδρειο κατι κοκκαλια (ψαρια ειναι) μουρλια...εν τουτοις τον τυπακο στο ενυδρειο τον εχουμε καταταξει σε αλλη κατηγορια ...λιγο κατω απο τον ανθρωπο...χεχε ------------------------- να του ριξω κανα fleak? βιταμινη παντως δεν εχω...δεν ξερω πως δουλευεται?πωλειται στα pet shop? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 21-01-11 στις 00:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
το τρωει του δωσα ενα...το ναυλον που βαλα στο φιλτρο πηγε και εφαγε ο χαζος
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τον Λάζαρο, μια σημερινή φωτό θα βοηθούσε. Κάνε και φρέσκιες μετρήσεις και πες μας, όπως και θερμοκρασία.
Τροφή πολύ λιγότερη, μουλιασμένη σε βιταμίνες και φρέσκο νεράκι, ειδικά αν οι μετρήσεις σου δεν είναι ιδανικές. Κι ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη, έλα και την Κυριακή το μεσημέρι στις 12:00 στο Les Amis, να τα πούμε κι από κοντά: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48149&page=6 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και εύχομαι τα καλύτερα στην προσπάθειά σου.
Όσον αφορά το ενυδρείο σου καλό θα ήταν να συμπληρώσεις τη φόρμα ασθενειών για μια πληρέστερη εικόνα. Στη φωτογραφία που παρέθεσες με το ψαράκι σου δεν μπόρεσα να διακρίνω κάτι. Αν τον παρατάιζες μην ανησυχείς , άστον 2-3 μέρες νηστικό και μετά τάισέ τον για άλλες 2-3 μέρες τον σπέσιαλ αρακά που του δίνεις ή αγγουράκι-σπιρουλίνα (γενικά κάποια φυτική τροφή ). Στην ασητεία αντέχουν πολύ περισσότερο απο το υπερβολικό τάισμα. Γενικά μια καλή ρουτίνα ταίσματος είναι μια ποικιλία απο ζωντανές/αποξηραμένες/φυτικές τροφές και μια μέρα νηστεία κάθε βδομάδα με 10 μέρες. Τάισμα 1-2 φορές τη μέρα , 2-3 μπουκίτσες κάθε φορά και με μεγάλα κενά χρονικά διαστήματα μεταξύ των ταισμάτων. Εύχομαι να είναι φούσκωμα απο το φαί (που αυτό εκτιμώ οτι είναι μιας και οι άτιμοι είναι λαίμαργα πλάσματα και του έριχνες πολύ φαί). Υ.Γ.1 Την ανούμπια την έχεις φυτεμένη λάθος και γι'αυτό χαλάει. Φυτεύεις μόνο τα ριζώματα και αφήνεις έξω τον κορμό. Υ.Γ.2 Μου αρέσει πολύ ο μονομάχος σου , ελπίζω να πάνε όλα καλά και να τον έχεις συντροφιά αρκετά χρόνια.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος.please help! | panosthebest10 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 24-08-09 16:33 |
Αρρωστος μονομαχος? | teri | Bettas | 17 | 11-06-09 13:38 |
Αρρωστος μονομαχος; | strinzis | Bettas | 1 | 04-02-08 22:42 |
Αρρωστοσ Μονομαχοσ Sos!!! | Eagle | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 02-03-07 14:04 |
Αρρωστος Μονομαχος... | Lary80 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 09-10-04 16:38 |