|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην ειμαστε και αχαριστοι. Ποσοι εχουμε παρει αυτο το ενυδρειο μεχρι και 100% δωροεπιταγη (600 ευρω τοτε για να ψωνισεις οτι θες απο το μαγαζι) !!! Δεν ηταν και λιγα ιδιως οταν στην αγορα ενος ενυδρειου θελεις συνηθως αλλα τοσα για τα παρελκομενα. Και μη ξεχναμε οτι κατα καιρους σταματουσε η δωροεπιταγη και επανερχοταν ή μεταβαλλοταν απο 50 σε 30 ή σε 100%.
|
|||
|
|||
![]()
Πιο σωστα ειναι : Το ΕΝΥΔΡΕΙΟ JUWEL RIO 400 ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 200ε ΠΑΡΑΠΑΝΩ
![]() ![]() Οχι δεν λεω... να μην ειμαστε αχαριστοι εχεις απολυτο δικιο και γω το δικο μου με 50% το πηρα.Απλα το παλικαρι που ψαχνει τωρα εχασε μια ευκαιρια.Την μερα που κοιταξαμε(ειδα ποσταρες και συ για δωροεπιταγη) δεν ειχε βαση.Τωρα εφερε.Μαλλον παιζει τιμη αναλογως τα κομματια που παραγγελνει |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω εχασα την ευκαιρια ηθελα να παρω το rio 300.Αντε να δω τι θα κανω τωρα θα δωσω παραπανω χρηματα γιατι με πιεζει ο χρονος διοτι εδωσα το αλλο που ειχα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Παράθεση:
Οι τιμες στο ellada ειναι απαγορευτηκες ...οσοι ψωνιζουν απο το Ακουραιστικ ειναι τυχαιροι! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
κατα αλλα εχουμε εκπτωσεις ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
..ε ας το κανει και τωρα να τον παραδεχτουμε ...Σπυρο εγω θελω να θιξω το γεγονος οτι κανει παραπλανιτικη διαφιμιση ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 20-01-11 στις 22:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Kάποια παρατήρηση για τα τζάμια στο ανούμπιας ? Ο πωλητής μου είπε πως είναι 10ρια με γυάλινες κόντρες.Είναι επαρκή ή θα έχω προβλήματα 'οπως π.χ κούρμπα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ' οσο ξερω δεν πουλανε στα 400 με κουρμπα ...γιατι ρωτησα ..μεχρι 180 λιτρα εχει με καμπυλη
|
||||
|
||||
![]()
τα anubias βγαινουν και σε εκδοση με προφιλ αλουμινιου περιμετρικα τα οποια ειναι πιο ακριβα απο τα απλα.
Επειδη βλεπω οτι γινεται μοναδικη αναφορα στα juwel (σαν καλη ή ποιοτικη επιλογη) εγω θα ελεγα να το ψαξετε λιγο καλυτερα γιατι υπαρχουν και αλλες μαρκες. Εχω ενα 200αρη aquatlantis το οποιο ειναι κλασης και εμφανως ανωτερο απο το 400αρη anubias που εχω. Αν τα δεις απο μακρια ειναι ιδια περιπου (εμφανισιακα και σχεδιαστικα). Απο κοντα ομως..... Θα αναφερω χαρακτηριστικα 2 αποτις διαοφρες. Τα πορτακια στο anubias ανοιγουν με το φυσημα - ο μαγνητης ειναι της πλακας. Η δοκος που συγkρατει τα καπακια και τις λαμπες στο aquatlantis ειναι απο αλουμινιο. Πολυ πιο ομορφο και στιβαρο. Η δε αλλαγη μπαλαστ που εκανα ηταν ευκολη και η αποκατασταση πληρης (χωρις "χειρουργεια" κλπ πατεντες στα πλαστικα των anubias και juwel). |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εννοούσα αυτό.Ήθελα να πω αν υπαρχει περίπτωση το ανουμπιας με τα 10ρια τζάμια να κάνει κουρμπα.Δηλ.να είναι προβληματικό.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΕΓΩ ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ανούμπιας και εχινόδοροι | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-11-07 18:29 |
Κλάδεμα ανούμπιας | sofianos7 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-07 21:02 |
Γκάλοπ!!!! | MiziGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 34 | 10-02-07 16:41 |
Φύτεμα Ανούμπιας | nikman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 10-10-06 20:11 |
ανθοφορία ανούμπιας!; | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 24-10-03 10:03 |