|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδια τι να σας πω... εχω καταλήξει σε δύο υποθέσεις, τις οποίες θα πω προσωπικά στον Πανο. Αλλά τα υπόλοιπα σήμερα δείχνουν καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και οι ροδόστομοι;;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() Μήπως θέλεις να τους................. φιλοξενήσω μέχρι να....... ισορροπήσει το ενυδρείο;;;;;; ![]() ![]() ![]() Εύχομαι να πάνε όλα καλά ρε φιλαράκι........... τράβηξες χοντρό λούκι μέχρι να ξεμπερδέψεις........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι σε Βεγγο μου κανει ολη η ιστορια ... να τρεχει περα δωθε και ολοι να του φωναζουν !!! χαχαχαχαα !!!!
Τελος καλο και ολα καλα ...2 ισον κανενα !!! Μπροστα στα τοσα που εχουμε χασει κατα καιρους !
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρεις τι μου την σπάει πιο πολύ? Οτι Παντα τα trilineatus ψοφάνε.
ΤΟ καλοκαίρι μου έστειλε φίλος απο Αθήνα διάφορα, τα trilineatus ψοφησαν πριν τα βάλει στο κουβά. Χτες με τα trilineatus του Πανου. Ευτυχώς που μου έστελε πολλά δηλαδη! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις 7 τριλινεατους τωρα (δες το πμ σου)....μην εισαι και πλεονεκτης.
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 14-01-11 στις 13:41 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιστορίες για αγρίους | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 04-11-10 13:50 |
Λάμπες μέσα στο νερό | halvas69 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 26-08-10 12:33 |
Φυσαλίδα μέσα στο τζάμι | kornek | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-05-09 22:16 |
Τρέλα και κορδέλα... | djagil | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-01-08 10:02 |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |