|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαακια μου δε νομιζω να αξιζουν κατι λιγοτερο. Προσφερουμε οτι καλυτερο μπορουμε για τους μικρους μας φιλους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Feeding Time.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαιτα του κανεις? Ριξε και καμια μπριτζολα μεσα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα ταιζω αναλογα με το τι τρωω κι εγω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ φαση εχουνοταν τρωνε!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και κανενα τσιπουρακι...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι,πανέμορφο χρυσοψαράδικο και φτιαγμένο με μεράκι.
![]() ![]() ![]() Βρε τί ποσότητα φαγητού είναι αυτή? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και εγω ελεγα οτι ριχνω πολυ... ευτυχως!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι ρίχνω πολύ το παραδέχομαι. Απλά υπερεβαλα λίγο για το βίντεο.
Επίσης να υπενθυμίσω ότι έχω δυο φλτρα πάνω. Eheim 2213 και fluval205 στο Ρίο 125 τα οποία δουλεύουν 00% και τα 2. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() φλουβαλ η eheim? καλυθτερη αποδοση?
|
||||
|
||||
![]()
Το ότι ρίχνω πολύ το παραδέχομαι. Απλά υπερεβαλα λίγο για το βίντεο.
Επίσης να υπενθυμίσω ότι έχω δυο φλτρα πάνω. Eheim 2213 και fluval205 στο Ρίο 125 τα οποία δουλεύουν 100% και τα 2. ------------------------- Σε Αλλά ενυδρεια είχα το φλουβαλ 404. Πλέον με κλειστά ματιά μόνο φλοβαλ, Αλλά με σωλήνες όχι σπιραλ, Αλλά eheim για να βάλω και το σπρέι μπαρ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikoloutso : 09-01-11 στις 02:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ...θενκς που απαντησες και στο πμ...
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τα άτιμα...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ | agapanthos | Χρυσόψαρα | 2 | 01-11-10 08:53 |
Το παλιοσαράβαλο μου έγινε κήπος | Perazzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 23-02-10 22:57 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Ο κήπος της Εδέμ | fidel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 20-05-05 08:39 |