|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειδες σα να το ηξερα. νομιζω δεν εχεις κανενα θεμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
στην περίπτωση όπου βάλεις νερό από θερμοσίφωνα ή βραστήρα ή οτιδήποτε άλλο, βάζεις την ίδια ποσότητα αντιχλώριο ή οτιδήποτε άλλο ή δεν έχει την παραμικρή σημασία?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιχλώριο κανονικά...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω ριχνω απο το λαστιχο σιγα σιγα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω προσθετω νερο απο τον θερμοσιφωνα στα ενυδρεια μου εκτος του γαριδαδικου. Το ζεστο νερο διαλυει τον χαλκο στις σωληνωσεις ο οποιος μπορει να προκαλεσει ζημια στα ευαισθητα ασπονδηλα.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F6%F9%ED%E1%F2 |
|
||||
|
||||
![]()
Ο θερμοσιφωνας δεν εχει χαλκο, θα ηταν πανακριβος. Συνηθως ειναι επενδεδυμενος με κεραμικό/εμαγιε και ειναι σιδερενιος.
Και οχι ο χαλκος δεν ειναι αλατα για να διαλυεται απο νερό θερμοκρασίας 60 βαθμων. Εαν καποιος χρειαζεται τοσο απολυτα καθαρο νερο, τοτε μονο με συσκευη αντιστροφης οσμωσης μπορουμε να μιλαμε... Ιχνη χαλκου υπαρχουν στο νερο της βρυσης, ειτε περασει απο το θερμοσιφωνο, ειτε οχι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
video αλλαγής νερού? | mitsos1975 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 21-02-11 20:09 |
Νερό αλλαγής και πότισμα... | Esprit | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 29-12-10 22:08 |
Αλλαγές νερού με νερό από θερμοσίφωνα | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 11-12-07 11:52 |
Μέθοδος αλλαγής νερού | Celda | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 19-08-05 00:10 |
Πρόταση αλλαγής | lasal | Greek Aquarist's Boards | 1 | 31-03-05 15:32 |