|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ωραια τα links. Λεει μεσα βαζουμε ενα yeast. Tι ειναι αυτο? Επισης γραφει οτι βαζουμε μεσα στο κουακερ ena starting cultrure. Τo αρχικο υλικο ποιο ειναι? Παραδειγμα, στην αρτεμια ειναι τα αυγα. Τα σκουληκια λογικα θα δημιουργηθουν μετα. Απλα σαν αρχικη υλη τι βαζουμε? Στο ταπερ με τις τρυπες δεν παιζει να βγουν εξω και να γινει χαμος...? |
|
|||
|
|||
![]()
Ανακατεύουμε κουάκερ (βρώμη) με νερό και λίγη μαγιά και ρίχνουμε σκουλήκια από μια έτοιμη καλλιέργεια, αυτό είναι το αρχικό υλικό.
Ανοίγουμε τρύπα στο τάπερ για ν' αναπνέουν και την κλείνουμε με βαμβάκι (απλό ή ενυδρειακό), για να μην μπουν μυγάκια και να μην βγουν τα σκουλήκια. |
|
|||
|
|||
![]()
Σας βρισκω αδιαβαστους http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=11008
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω και εγώ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Διαβάστε κι εδώ : http://www.livefoodcultures.com/ |
|
|||
|
|||
![]()
Να είστε καλά για τα λινκς και τις οδηγίες, το GAB ήταν πολύ μπροστά, καλλιεργούσε microworms όταν ακόμη δεν είχε έρθει ο πουρές στην Ελλάδα.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχα τι παιδί αχαχχααχαχ !!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πόσοι έχετε μείνει να πάρετε η θέλετε να πάρετε ? γιατί έχασα την μπάλα.. πμ ή εδώ να αρχίζω να ετοιμάζω..
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ κι εγώ να δώσω καλλιέργειες σε 2 άτομα, την Κυριακή στη συνάντηση.
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα κατεβει αθηνα θελουμε κι εμεις
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χαρίζονται ........... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 03-07-08 03:36 |