|
|
||||
|
||||
![]()
οταν το μουναω ειναι λογικο να ακουγεται αυτος ο ηχος της μπιλιας απο την κεφαλη? οταν το κουναω αρκετα ακουγεται...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατι δεν παει καλα με την εισαγωγη του νερου στον καδο υποψιαζομαι Απο το μπαστουνι εισαγωγης μεχρι την εισαγωγη στον καδο νομιζω ειναι το θεμα Ποσο μεγαλο ειναι το λαστιχο?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειμαι στο τριτο βημα σου και οφειλω ξνα πω ισως και να μειωθηκε λιγο ο θορυβος... ειμαι στην 3η 50% της ροης... το λαστιχο το εκοψα αν ηταν 3 μετρα ας πουμε 1,30 για την εξαγωγη , 1.70 για την εισαγωγη.. αλλα απ οτι βλεπεις δεν κανει κυκλους η σπαει πουθενα ειναι σχεδον ισα ισα.. απο που το συμπερανες οτι ισως αθυτο ειναι το προβλημα?? μολις τελειωσω ''τα βηματα σου'' να το κουνησω μια δυνατα μηπως και φυγει τελειως ο αερας? παντως γενικα οποια στιγμη και να το κουνησεις στο μελλον θα κανει αυτο τον θορυβο και εξαερωση? η μηπως φταιει καμια ενωση? οταν θα το ανοιγω θα εχω ολα αυτα.. η ειναι μια και καλη..??
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου μαλλον δεν εχεις γεμισει σωστα το φιλτρο ή για καποιο λογο κατι εμποδιζει το νερο να κατεβει στο φιλτρο(καποιο σκουπιδι ισως;;
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα το κανω αυριο το πρωι αν δεν γινει... ![]() ![]() σκουπιδακι σε 1 μερα...τεσπα το οτι κανει καθε 1 ωρα περιπου εξαερωση που οφειλεται?? ------------------------- ακομα και αν οντως εχει αερα μεσα.. ποσες μερες θα κανει να φυγει?? δλδ καθε φορα που θα το ανοιγω θα γινεται αυτο? οσο αφορα τωρα το θεμα τουκαλαθιου ειναι μεν γεματο αλλα οχι ''μπιμπα'' δλδ εχει λιγο κενο πανω πανω.. δλδ το πανω σφουγγαρι δεν παταει στην σχαρα.. λετε να ειναι απο εκει το προβλημα.. ή οτι δεν εχω βαλει βαζελινη...?? ![]() ![]() η καμια σχεση...??
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 07-01-11 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια διευκρηνηση τον υαλοβαμβακα-filter wool- το εχεις μεσα στο καλαθακι και πανω απο τα υλικα,σωστα?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι δεν το εβαλα.. ακολουθησα τις συμβουλες παραπανω και πλεον ακουγεται ελαχιστα... πρεπει να τον βαλω τον υαλοβαμβακα? που χρειαζεται..?? δεν τον εβαλα μην μαζευει ολη την βρωμα.. πλεον αν καθομαι ακριβως απο πανω του ακουγεται ελαχιστα σχεδον = 0 οταν σκυβω το αυτι μου ακουγεται.. αυτο δεν ειναι το φυσιολογικο.. εσας ετσι ακουγεται η δεν ακουγεται τιποτα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Η αντλια του δεν ειναι τετοιας δυναμικοτητας για να δικαιολογει αισθητο θορυβο. Πιο πολυ πρεπει να ακουγεται το Spraybar παρα το φιλτρο
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 07-01-11 στις 20:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
pleon κανει ενα ελαφρυ γκρρρ.. οταν πλησιαζω κοντα... δεν νομιζω γιατι τα πιεσα πολυ (να ειναι τα μακαρονια) τωρα δεν κανει πλεον εξαερωση και ο θορυβος ειναι σχεδον 0... το σπρευμπαρ οντως εκανε ποιο πολυ θορυβο τωρα το εβγαλα και εβαλα μονο τον σωληνα και ειν αι κομπλε...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim Clasic 2213 θορυβος | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 04-01-08 21:00 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |