|
|
||||
|
||||
![]()
το ευχομαι φιλε παναιωτη και το ελπιζω..
------------------------- Πντως ειναι φυσιολογικο καθε φορα που το κουναω να βγαζει αερα??? ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 06-01-11 στις 00:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι οταν το κουνας βγαζει φυσαλιδες και εγω το ειχα αστο σταθερο σε ενα σημειο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α οκ.. νομιζα πως ισως εμπαινε αερας και ωια αυτο το εκανε... τεσπα.. το φυσιολογικο σε αυτο το φιλτρο ειναι να μην κανει ακθολου θορυβο? τιποτα? μηδεν? για να ξερω πως και με τι να το συγκρινω.. μπορει απο φυσικου του να κανει ενα ρρρρρρ...!
|
||||
|
||||
![]()
στην αρχη κανει θορυβο και μετα απο λιγες μερες σχεδον αθορυβο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω ενα προβλημα με το πληκτρολο?ιο.. δεν ?ραφει το ?ραμμα που εχω με ? .. πιστευω να το καταλαβατε... να σαι καλα πανα?ιωτη... ελπιζω... ![]() ![]() αν ειναι σε ολα ετσι..οκ... ------------------------- Και ξαφνικα εκει που ηταν ολα κομπλε (με τον ηχο δεν αλλαξε κατι) καθε 1 λεπτο κανει σαν πληντυριο το φιλτρο και το spraybar σαν να φτυνει ''ο ηχος της εξαερωσης'' αλλα καθε λεπτο? ειναι φυσιολογικο? ![]() ![]() ολο αυτο το εκανε απο τις 02.00 εως τις 03.00 τωρα (η μαλλον για να λεω καλυτερα) προς το παρον σταματησε
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 06-01-11 στις 02:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι οπως το ακουω εναι σαν να εχεις δαγκωσει τα ορινκ οταν το ανοιγες και το εκλεινες με αποτελεσμα να μπαζει απο καπου αερα
τσεκαρισε το και περασε λιγη βαζελινη για να αποριψουμε και αυτη την περιπτωση
|
||||
|
||||
![]()
Η εξαερωση συνεχιστηκε κανονικα ολο το βραδυ...!! μου εσπασε τα .... αυτια...
![]() ![]() ![]() οσο για το κλεισιμο του ο ring που λες το ανοιξα και μετα το εκλεισα πολυ προσεχτικα δεν νομιζω ... παντως ο θορυβος σαν θορυβος ειναι μικροτερος σημερα απλα το σπαστικο ειναι οι εξαερωσεις...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim Clasic 2213 θορυβος | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 04-01-08 21:00 |
Eheim 2213 | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-11-04 21:46 |