|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα θελεις να πας σε χαμηλων μετριων φυτων βαλε φλουριτε και χαλαζιακη αμμο σε οτι αναλογια τραβαει η τσεπη σου για να ''κερδισεις'' φλουριτε εκει που θα βαλεις ξυλα πετρες να βαλεις απο κατω μονο αμμο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδη απλά τα ανακατευω χωρίς προβλημα? Ή πρεπει σε αλλα σημεία να είναι μόνο αμμος και σε αλλα κατω αμμος-πάνω flourite?
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα τελικά flourite. Ειπα να την ξεπλύνω....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Η εταιρία προτείνει πάντως 2-3 χέρια ξέβγαλμα και μπλουμ. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για μια στιγμη την σκεφτόμουν την πρόταση της εταιρείας.....'ομως το νερο έμοιαζε με ....βούρκο να το πώ.....! Με παρηγορεί κάπως ότι δεν θα βγεί ποτε καθαρό..... έχω παγώσει στο μπαλκόνι... οπότε λέω να σταματήσω στα μισά χέρια από τα δικά σου. Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
Αν το ενυδρείο είναι ακόμη άδειο, σταμάτα το πλύσιμο, βάλε μέσα το χαλίκι και γέμισε νερό με προσοχή (να πέφτει σε πιατάκι ή στο τζάμι), για να μη
σηκώσει υπερβολική θολούρα. Μετά άσε το φίλτρο να δουλέψει 1-2 μέρες και θα καθαρίσει την κατάσταση, η θολούρα θα κάτσει και είσαι έτοιμη. |
|
|||
|
|||
![]()
Το πλύσιμο σταμάτησε για σήμερα--πολύ κρύο ακόμη και στην κρήτη
![]() Αδειο είναι ακόμη. Ειμαι στις προετοιμασίες στησίματος. Το πρόβλημά μου είναι η πιθανή θολούρα που θα σηκώνει αργότερα στις αλλαγές νερού και πιθανή τοξικότητα για τα ψάρια ??? Αν δεν υπάρχει τετοιο σοβαρό θέμα: τέλειωσε εδώ η μπουγάδα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-02-07 23:17 |
Υπόστρωμα | GP250381 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 26-09-06 17:53 |
υπόστρωμα | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 17-12-05 19:28 |
Τι υπόστρωμα έχω | laskarino | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 03-04-05 01:20 |
Διάφορες ερωτήσεις (υπόστρωμα,φυτά,ψάρια,κλπ) | x-nos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 48 | 27-02-04 02:36 |